İLK MAÇ BERABERE

İLK MAÇ BERABERE Sezonun ilk maçında sahaya çıkan yeşil mavili ekip 90 dakika sonunda sahadan 1-1 lik skorla ayrıldı. İlk yarıda 31. Dakikada mağlup duruma düşen Çaykur Rizespor ikinci yarıda 62. Dakikada eşitliği sağladı. Böylece sezonun ilk müsabakasında sahasından beraberlikle ayrılarak bir puan hanesine yazdıran taraf oldu. Böylece Çaykur Rizespor sezona beraberlikle başladı. Müsabakanın ikinci..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

İLK MAÇ BERABERE
Sezonun ilk maçında sahaya çıkan yeşil mavili ekip 90 dakika sonunda sahadan 1-1 lik skorla ayrıldı. İlk yarıda 31. Dakikada mağlup duruma düşen Çaykur Rizespor ikinci yarıda 62. Dakikada eşitliği sağladı.
Böylece sezonun ilk müsabakasında sahasından beraberlikle ayrılarak bir puan hanesine yazdıran taraf oldu. Böylece Çaykur Rizespor sezona beraberlikle başladı.
Müsabakanın ikinci yarının hemen 46. Dakikada Çaykur Rizespor iki değişiklikle oyuna başladı. Kaan çıktı yerine Ümit ve Abdi çıktı yerine Holosko girdi.61. dakikada Kweuke ile Deniz yer değiştirdi bu dakikada Çaykur Rizesporun golü geldi Holosko soldan alıp götürdüğü topu Ümit e aktardı Ümit te skorda eşitliği sağladı . Müsabaka bu dakikadan sonra tempolu geçti. Müsabakada başka gol olmadı ve 1-1 beraberlikle ayrılarak her iki takımda puanları paylaştılar.
Müsabakada toplam 2121biletli taraftar vardı. Müsabakanın gelir ide 37 915 Türk Lirası .
Şimdi Rizesporun önünde iki deplasman maçı var ilki Beşiktaş ile İstanbul da . İkinci deplasman maçı Mersin İdman yurdu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş