Rizespor soğuk havanın etkisinden kurtularak adeta ısınmaya başladı

NECATİDİLİ- GÖZLEM [email protected] ÇAYKUR RİZESPOR KARLI HAVADA YOLA DEVAM DEDİ Soğuk havanın etkisinden kurtularak adeta ısınmaya başladı. Çaykur Rizespor Sahasında ağırladığı Adana Demir sporu eli boş gönderdi. Gecen hafta Beşiktaş’a farklı mağlup olan Çaykur Rizespor Bu hafta zorda olsa Adana Demir sporu yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. İkinci yarının ilk maçında üç puanını almış oldu…

Tarih : Okunma : 47 Defa Okundu... Yorum Yap

NECATİDİLİ- GÖZLEM [email protected]
ÇAYKUR RİZESPOR KARLI HAVADA YOLA DEVAM DEDİ
Soğuk havanın etkisinden kurtularak adeta ısınmaya başladı.
Çaykur Rizespor Sahasında ağırladığı Adana Demir sporu eli boş gönderdi.
Gecen hafta Beşiktaş’a farklı mağlup olan Çaykur Rizespor Bu hafta zorda olsa Adana Demir sporu yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.
İkinci yarının ilk maçında üç puanını almış oldu. İki takımın 29 puanı bulunuyordu. Böylece Rizespor üç puan alarak puanını 32 yaptı.
Rize de karlı bir hava vardı. Kar yağışı devam eden mücadelede sahada top sürmekte hayli zor oluyordu. Futbolcuların eforu daha çok artıyordu. Top sürüşü zorlanıyordu, top her an sularda takılıyordu. Öylesine zor bir mücadeleye sahne olmuştu.
Havada bayağı soğumuştu. İkinci yarının hemen başında Rize spor bulduğu bu golde Soğuk havanın etkisinden kurtularak adeta ısınmaya başladı. Sahada basmadık yer bırakmayan futbolculara adeta iki kişilik bir oyun çıkardılar o havada top her an sekebilir kısa düşebilir, topu sürmenin bile zor olduğu bir karşılaşmaydı.
Zeminin ve havanın kötü olmasına rağmen Rize spor İyiydi. Üç puanı cebine koyan atmacalar bu ligde varım demesini, sürdürmesini bildi. Tribünde az seyirci olmasına rağmen gelenlerde galibiyete ortak olmuş oldular.
Bu soğuk havada soğuğa aldırış etmeden destek veren taraftarları alkışlıyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş