Çaykur Rizespor Samsun deplasmanından eli boş olarak geri döndü.

[email protected]    NECATİ DİLİ     GÖZLEM HAZIRA DAĞ DAYANMAZ Çaykur Rizespor Samsun deplasmanından eli boş olarak geri döndü. dakikada Rize savunmasından dönen topu takip eden Samsun sporlu savunma oyuncusu fırsatı kaçırmayarak Samsun Sporun Galip gelen sinyalini vermişi oldu. 30 puanda bulunan samsun sporun amacı kendi sahasında oynadığı maçtan galip olarak ayrılarak yukarılara tırmanarak rahatlamak istiyordu. Maç sonunda..

Tarih : Okunma : 7 Defa Okundu... Yorum Yap

[email protected]    NECATİ DİLİ     GÖZLEM

HAZIRA DAĞ DAYANMAZ

Çaykur Rizespor Samsun deplasmanından eli boş olarak geri döndü.

  1. dakikada Rize savunmasından dönen topu takip eden Samsun sporlu savunma oyuncusu fırsatı kaçırmayarak Samsun Sporun Galip gelen sinyalini vermişi oldu. 30 puanda bulunan samsun sporun amacı kendi sahasında oynadığı maçtan galip olarak ayrılarak yukarılara tırmanarak rahatlamak istiyordu. Maç sonunda istediğini üç gol üç puanla ayrılan taraf olurken Rize Spor ile arasındaki altı puanlık farkı üçe indirdi.

ÇAYKUR Rize spor son haftalarda hazırdan yemeye başladı. Stokları azalmaya başladı. Son haftalarda keseye bir şey koyamadı. ‘’Hazıra dağ dayanmaz’’ Çok eski bir atasözüdür.[email protected]

İlk yarıda Samsun spor kalecisi Rize forvetlerine geçit vermedi. Samsun kalecisi Okan en az net üç gol pozisyonunu vermedi. Kalesini gole kapattı desek yerindedir diye düşünüyorum. Mükemmel kurtarışlar yaptı.

Beraber program yaptığım futbol yorumcusu Alaattin Onayın bir sözü geldi aklıma ‘’Futbolda atanda, tutanda iyi olacak’’ bu cümleyi çokça kullanırdı. İyi olursan sonuçta bence iyi olur.

Çaykur Rizespor Eylül ayından bu yana deplasmandan galip olarak dönmedi. Çaykur Rizespor’un ilk yarı pozisyonları varken, ikinci yarıda aradığı pozisyonları bulamadı.: https://gazete53.com/hazira-dag-dayanmaz/

Oyuncu değişiklerine giden Çaykur Rizespor sonuca etki edemedi. Şimdi sahasında 28. Haftada Kayseri sporu ağırlayacak buradan alacağı puanlarla tırmanışa geçmesi gerekir. Diye düşünüyorum. En azında son haftalar yaklaıyor.

Somsun spor müsabakasında Rize seyircilerinden birlikte 9781 kişi müsabakayı izlemeye gelmiştiler.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş