ÇAYKUR RİZESPORDAN ÜÇLÜ TARİFE

ÇAYKUR RİZESPORDAN ÜÇLÜ TARİFE Çaykur Rizespor son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara bu hafta dur dedi. Oynadığı futbolla attığı gollerle 2.Mart Rize’nin kurtuluş gününde sahadan galibiyetle ayrıldı. Her gole bir puan ortalamasıyla üç golle üç puanı alan taraf oldu.https://www.haberimrize.com/caykur-rizespordan-uclu-tarife Rize spora gönül verenleri memnun eden bir skorla ayrıldı. Haftalardır kötü gidişe son verdi. Diyebiliriz. Goller ikinci..

Tarih : Okunma : 20 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPORDAN ÜÇLÜ TARİFE

Çaykur Rizespor son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara bu hafta dur dedi. Oynadığı futbolla attığı gollerle 2.Mart Rize’nin kurtuluş gününde sahadan galibiyetle ayrıldı. Her gole bir puan ortalamasıyla üç golle üç puanı alan taraf oldu.https://www.haberimrize.com/caykur-rizespordan-uclu-tarife

Rize spora gönül verenleri memnun eden bir skorla ayrıldı. Haftalardır kötü gidişe son verdi. Diyebiliriz. Goller ikinci yarıda 62. Dakikadan sonra geldi.

İlk yarısı ve ikinci yarı dahil olmak üzere müthiş bir mücadele vardı. Top iki kale önünde gitti geldi kurtarılan pozisyonlarda vardı.

Kayseri’den yaklaşık 400 kişi misafir tribününde yerlerini almıştılar. Toplamda 4239 kişi maçı izlemeye gelmişti.

ÇAYKUR RİZESPORDAN ÜÇLÜ TARİFE

Müsabakanın henüz ilk dakikasında Kayseri spordan tehlikeli bir atak gelişti. İlk yarı git gelden geçti kaçan pozisyonlar, kaleci Gökhan’ın kurtarışları derken, ilk yarıdan gol sesi gelmedi.

İkinci yarıda Her iki takımda gol atmak için çabalarken 62. Dakikada sahneye Takımın ilk gol sinyali J. Shelvey den geldi Ceza sahasının başladığı çizgiden frikik atışında usta bir vuruşla, topa adeta yön verdirerek kalecininde atladığı top direği yalayarak ağlarla buluştu.

Çaykur Rizespor bu golle Altı puanlık bir maçta ilk golü atıyordu. A. Zegirinin 81. Dakikada ustaca sürükleyerek attığı attığı gol takımı rahatlatıyordu. Bu gol yağmuruna D. Veresanoviç 90. Dakikada sahne alarak bende varım dedi.

Beklenen bir galibiyetle Rizespor sahadan ayrılan taraf olurken 39 puanla Altı puanlık maçta galibiyetle ayrılarak beklediği galibiyetini alıyordu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş