RİZE SPORDAN FARKLI TARİFE

[email protected]           GÖZLEM NECATTİ DİLİ YİRMİ BEŞ HAFTA SONRA DEPLASMAN GALİBİYETİ Çaykur Rizespor İstanbul’da İstanbul Spora konuk oldu. En son dış saha galibiyetini 25 hafta önce almıştı. Trabzon spor ve Konya spor galibiyetleri vardı tam yirmi beş hafta sonra İstanbul sporu İstanbul’da farklı yenerek üçüncü galibiyetini almış oldu. Müsabakanın ilk dakikalarında Çaykur Rizespor dış sahada 1-0..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

[email protected]           GÖZLEM NECATTİ DİLİ

YİRMİ BEŞ HAFTA SONRA DEPLASMAN GALİBİYETİ

Çaykur Rizespor İstanbul’da İstanbul Spora konuk oldu. En son dış saha galibiyetini 25 hafta önce almıştı. Trabzon spor ve Konya spor galibiyetleri vardı tam yirmi beş hafta sonra İstanbul sporu İstanbul’da farklı yenerek üçüncü galibiyetini almış oldu.

Müsabakanın ilk dakikalarında Çaykur Rizespor dış sahada 1-0 öne geçti. Dış saha galibiyetini üçe çıkartacak sinyalini veriyordu. Ligde rahat bir konumu olan atmacalar, Ne kadar puan alırsa üst sıralarda yerimi bulurum hesapları yapıyor olsa gerek diye düşündüm.

Olawayinle gol perdesi açılmış oldu. Rizespor’da pas trafiğinde zaman zaman bağlantı sağlanamadı. İkinci golden sonra Rizespor daha rahat olmaya başladı. Wincev Zeqirinin asistiyle defans bloğunun arasından Rize’nin ikinci golünü atmış oldu.

Bu golden sonra Rize sporlu taraftarın İstanbul spor kümeye sloganına Rize sporlu yöneticiler ve Hoca İlhan Palut hemen müdahale ederek sükûneti sağladılar.

Rizespor haftalar sonra dış sahada attığı Dört golle sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Galibiyet serisini ikiye çıkarttı. Bu hafta Kendi Sahasında Oynayacak olan Antalya spor maçını da kazanarak bu seriyi devam ettirmeli alınacak bir galibiyet daha, Rize sporu basamak atlatarak hedefe daha çok yaklaşır düşüncesindeyim.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş