Çaykur Rize spor yakaladı sonuca Sivas spor gitti

[email protected]  NECATİ DİLİ – GÖZLEM ÇAYKUR RİZESPOR SİVAS SPOR KALECİSİNİ GECEMEDİ Çaykur Rize spor yakaladı sonuca Sivas spor gitti Çaykur Rizespor’un son beş maçına baktığımızda Çaykur Rizespor Adana Demirspor’u Rize’de 1-0 mağlup etmişti Ardında Ankara deplasmanında Ankara gücüne 3-1 mağlup olan taraftı. Alanya spora Deplasmanda 2-1 mağlup olarak Rize ye döndü. Sahasında Trabzon sporu 1-0..

Tarih : Okunma : 73 Defa Okundu... Yorum Yap

[email protected]  NECATİ DİLİ – GÖZLEM

ÇAYKUR RİZESPOR SİVAS SPOR KALECİSİNİ GECEMEDİ

Çaykur Rize spor yakaladı sonuca Sivas spor gitti

Çaykur Rizespor’un son beş maçına baktığımızda Çaykur Rizespor Adana Demirspor’u Rize’de 1-0 mağlup etmişti Ardında Ankara deplasmanında Ankara gücüne 3-1 mağlup olan taraftı. Alanya spora Deplasmanda 2-1 mağlup olarak Rize ye döndü.

Sahasında Trabzon sporu 1-0 ile geçti. Kasımpaşa spora 4-0 mağlup olan Rize spor Sivas deplasmanından mağlup olarak sahadan ayrılan taraf oldu. Yüzdeye vurursak Çaykur Rizespor’u Yüzde 59 ile oynadığın gördük. Geriye kalan süreç yüzde 41 ile Sivas spor oynadı.  Rize spor Oynadığı oyunla her şeyi denedi ama sonuca gidemedi. Yeni transferAkıntola ile oyuna başladı. Yeni transferlerden olan Muammer İkinci yarıda oyuna dahil oldu.

Çaykur Rize spordan Veresonoviç 10. Ve 11 dakikalarda peş peşe Sivas kalesine indi çektiği şutlarda Sivas kalecisi Ali son derece başarılıydı gollere izin vermedi.

Rize oyuna iyi başladı. Oyunun hâkimiyetini elinde tutmayı başardı. Müsabakada zaman içerisinde top kayıplarında her iki takımdı mevcuttu. 30 puanlı Sivas spor beklediği golüne 30. Dakikada kavuştu. Yaklaşık 30 metre mesafeden Serbest vuruş golüyle takımın golcü oyuncusu R. Manaj ile 1-0 öne geçti. Bu galibiyetle Sivas spor sahasında dokuz maçlık bir süre yakalamış oldu. 30 olan puanını 33 çıkartıyordu Rize sporla puan farkını üçe indirmiş oldu.

Çaykur Rize spor yakaladı sonuca Sivas spor gitti. Desek yerinde olurdu. Çaykur Rize spor ikinci yarının hemen başlarında 47 ve 48. Dakikalarda yine geçemedi Sivas kalecisi Ali Şaşal Vural başarılıydı Müsabakanı son dakikalarında uzatmalarda Müsabakanın kırılma anıda vardı. Ali Şaşal yine bir kez daha sahne alarak Rize forvetlerine geçit vermedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş