BU STAD’IN DOLMASI LAZIMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

BU STAD’IN DOLMASI LAZIMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM Spor Toto Süper ligin 28. Haftasını geride kaldı. Çaykur Rizespor son hafta kendi sahasında oynadığı kötü futboluyla hem kalesinde üç gol gördü, hem de taraftarına sac, baş yoldurdu. Rakip üstelik son yarım saatte bir eksikle oyunu tamamladı. Ne olup bittiğini anlamadık. Nasıl futbol diye kendimize sormaya başladık. Çaykur Rizespor..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

BU STAD’IN DOLMASI LAZIMDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Spor Toto Süper ligin 28. Haftasını geride kaldı. Çaykur Rizespor son hafta kendi sahasında oynadığı kötü futboluyla hem kalesinde üç gol gördü, hem de taraftarına sac, baş yoldurdu. Rakip üstelik son yarım saatte bir eksikle oyunu tamamladı. Ne olup bittiğini anlamadık. Nasıl futbol diye kendimize sormaya başladık.

Çaykur Rizespor aynı zamanda aynı skorla deplasman da Kasımpaşa spora yenilmişti.  Atmacalar çok fire vermeye başladı. Son üç maçta kalesinde toplamda on bir gol gördü rakip fileler ede üç gol attı. Bir yerlerde eksikler var galiba.

Önümüzde 6 hafta kaldı virajlar sona geliyor. Her maçı final olan Çaykur Rizespor da haftaları en az puanla kapatmaları gerekir. Uzun maratonun sonuna geldik. Şunu da unutmamak gerekir Her maçı final olan Çaykur Rizespor’da taraftarında final maçı gibi tribünlerinde final havasında olması gerekir diye düşünüyorum. Zira haftalardır bu köşelerde maçların taraftar sayılarını ve maç hasılatlarını yazmaya çalıştık.

28.haftada Rize’nin kendi sahasındaki bu önemli müsabakada ne yazık ki beklenilen taraftar topluluğu yoktu. Böylesine önemli müsabakada taraftar desteklerinin çokça olması lazımdır. Ama mutlaka CENTİLMENCE. Üstüne basarak söylüyorum. 28. Hafta da gördük. Küfre şiddetle hayır diyoruz yoksa ceza geliyor. Taraftar mahrum kalıyor.

Şimdi Çaykur Rizespor Kasımpaşa spor müsabakasını toplam 1773 taraftar izledi. Koskoca 15.550 kişilik stadyumda koltuklar bom boş. Bu böyle olmamalı.

Çaykur Rizespor taraftarı bu stadı doldurmaları lazımdır diye düşünüyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş