Başkan Karalar, ASKİ Genel Müdür Vekilliğine Küreksiz’i Atadı

Adana (CUHA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart seçimlerinden önce ilan ettiği gibi Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) Abdulkadir Küreksiz’i Genel Müdür Vekili olarak atadı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu yaptığı atamanın ardından ilk mesai gününde ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksiz’i makamında ziyaret etti. Karalar, ASKİ’nin içme..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Adana (CUHA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart seçimlerinden önce ilan ettiği gibi Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) Abdulkadir Küreksiz’i Genel Müdür Vekili olarak atadı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu yaptığı atamanın ardından ilk mesai gününde ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksiz’i makamında ziyaret etti. Karalar, ASKİ’nin içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi, yeni yatırımların sürmesi için kamu kaynaklarını en doğru ve verimli şekilde değerlendireceklerini belirtti. Küreksiz’in daha önce ASKİ Genel Müdürlüğü yaptığını, liyakat ve tecrübesiyle bu görevin hakkını vereceğinden emin olduğunu kaydeden Karalar, yerel seçimler sürecinde rakiplerinin “3 oy almak için ASKİ’yi HDP’ye verecek” şeklindeki gerçek dışı ithamlarına karşılık bu atamanın ders niteliğinde olduğunu ifade etti.

Küreksiz ise şahsını bu önemli göreve layık gören Karalar’a teşekkür ederek, Adana’nın 15 ilçesinde ASKİ’nin hizmetlerinin aksamadan devamı için gece gündüz çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş