“Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan” 105 Şahıs Yakalandı

(CUHA) – Antalya’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik 25 Nisan tarihinde eş zamanlı olarak yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan 60 şahıs, ifade almaya yönelik aranan 45 şahıs olmak üzere toplam 105 şahıs yakalandı. 25 Nisan tarihinde Adli Mahkemelerce haklarında “Yakalama Emri” bulunan “Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan” şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – Antalya’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik 25 Nisan tarihinde eş zamanlı olarak yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan 60 şahıs, ifade almaya yönelik aranan 45 şahıs olmak üzere toplam 105 şahıs yakalandı.

25 Nisan tarihinde Adli Mahkemelerce haklarında “Yakalama Emri” bulunan “Asayiş ve Diğer Suçlardan Aranan” şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar yapıldı.  Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya ili ve ilçelerinde, Antalya ve dış il mahkemelerince aranan toplam 220 şahsa yönelik 67 ekip ve 160 personelin katılımıyla eş zamanlı olarak yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezaları ile aranan 60 şahıs, ifade almaya yönelik aranan 45 şahıs olmak üzere toplam 105 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar haklarında gerekli işlemler yapılmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

 

İlk yorumu siz yazın