Oktay Kaynarca, Kripto Para Borsası Filorex Teknoloji A.Ş.’ye Ortak Oldu

İstanbul (CUHA) – Oyuncu Oktay Kaynarca, ortağı olduğu Filorex Dijital Para Borsası’nın lansmanını gerçekleştirdi. Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, ortağı olduğu kripto para borsası Filorex Teknoloji A.Ş.’nin lansmanını CVK Park Bosphorus Hotel’de Tekin Özbelli, Murat Arslan, diğer iş ortakları ve misafirleri ile gerçekleştirdi. Lansmanda, teknolojide yaşanan gelişmelerin, kaçınılmaz olarak ekonomi birimlerini ve politikalarını da etkilediği belirtilerek,..

Tarih : Okunma : 193 Defa Okundu... Yorum Yap

İstanbul (CUHA) – Oyuncu Oktay Kaynarca, ortağı olduğu Filorex Dijital Para Borsası’nın lansmanını gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, ortağı olduğu kripto para borsası Filorex Teknoloji A.Ş.’nin lansmanını CVK Park Bosphorus Hotel’de Tekin Özbelli, Murat Arslan, diğer iş ortakları ve misafirleri ile gerçekleştirdi.

Lansmanda, teknolojide yaşanan gelişmelerin, kaçınılmaz olarak ekonomi birimlerini ve politikalarını da etkilediği belirtilerek, şöyle denildi:

“Bugün yoğun bir şekilde yatırım aracı olarak kullanılan kripto paralar, yakın gelecekte dünya ekonomisi ve günlük ödeme yöntemlerinde devrimsel bir değişim başlatmaya hazırlanmaktadır. Türkiye sınırları içinde Filorex Kripto-Para Borsası olarak kuruluş amacımız yasal mevzuatlara uygunluk sağlayabilecek altyapıyı kurgulayarak, hem kullanıcı dostu hem de yeni üretilen kripto paraların kullanılabilirliğine imkan sağlayan bir yapıyı mümkün kılabilmektir. Filorex borsamızın en belirgin ve dikkat çekici özellikleri, bilhassa altyapısal yetkinlik olarak hem teknolojik tutarlılık seviyesi hem de yasa koyucunun bugün geçerliliği olan ve yarın da gündeme alınması muhtemel tüm kanun ve mevzuatlara zaman kaybı olmaksızın uyum sağlayabilecek altyapısıdır. Gelecekte gerek Türkiye sınırları içinde yer alan tüm ticari fiziksel noktalarda, tüm işletmelerde ve e-ticaret gibi alternatif ticari faaliyet alanlarında da dijital para kullanımının desteklenmesi ve yaratılacak hacimle beraber güçlenmesine öncülük etmek istiyoruz.”

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş