ERZURUM KARİYER FUARINDA ÇAYLAR ÇAYKUR’DAN

ERZURUM KARİYER FUARINDA ÇAYLAR ÇAYKUR’DAN 50 BİN KİŞİYE ÇAY İKRAMINDA BULUNAN ÇAYKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ. İSMET KÖSOĞLU ERZURUM-Erzurum’da yapılan Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarına katılan ÇAYKUR 50 bin kişiye çay ikramı yaptı. Kısa adı KUDAKAF 23 olan Fuarda Atatürk Üniversitesi ev sahipliği yaptı. KUDAKAF’23 Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

ERZURUM KARİYER FUARINDA ÇAYLAR ÇAYKUR’DAN

50 BİN KİŞİYE ÇAY İKRAMINDA BULUNAN ÇAYKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ.

İSMET KÖSOĞLU

ERZURUM-Erzurum’da yapılan Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarına katılan ÇAYKUR 50 bin kişiye çay ikramı yaptı. Kısa adı KUDAKAF 23 olan Fuarda Atatürk Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

KUDAKAF’23 Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinatörlüğü’nde, Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde 18-19 Aralık tarihlerinde yapıldı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Sayın Doç. Dr. Salim Atay, Kamu Baş denetçisi Şeref Malkoç ve Protokolün katılımıyla başlayan ve yoğun ilginin olduğu fuara, yaklaşık 50 bin öğrenci-mezununun yanında 350 sektör temsilcisi ve 70 sponsor katılım sağladı.

Fuara ÇAYKUR olarak katılarak bölgedeki tanıtımda katkıda bulunduklarını söyleyen ÇAYKUR Erzurum Pazarlama Bölge Müdürü Yakup Öztürk “Altın Sponsor” olarak katılım sağladığımız fuarda, ikram ve tanıtıma yönelik sunumlarımız ile kalplere sıcak bir dokunuşta bulunduk. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Üniversite Rektörleri ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri standımızı ziyaret etti. Ziyaretlerde çayımızı içme nezaketinde bulunup, memnuniyetlerini dile getirdiler. ÇAYKUR olarak başarılı bulduğumuz KUDAKAF’23’ün düzenlenmesinde emeği geçen Erzurum Valiliği’ne, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımıza, paydaş üniversitelerimize, kamu kurum kurumlarına ve katılımcılara; ayrıca, her aşamasında desteğinin bizden esirgemeyen ÇAYKUR Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Ziya Alim beye ve dış mekânda reklam tırımızda, fuar alanında stantlarımızda canla başla emek veren ÇAYKUR personelimize çok teşekkür ediyoruz’’ dedi..

Fuara katılımı ve etkili katkılarından dolayı ÇAYKUR’a KUDAKAF 23 tarafından Teşekkür Belgesi, ÇAYKUR Erzurum Pazarlama Bölge Müdürü Yakup Öztürk’e Atatürk Üniversitesi rektörlüğü tarafından Teşekkür Belgesi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ömer Çomaklı tarafından ayrıca ÇAYKUR’a başarı plaketi verildi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş