BÖLGE MÜDÜRÜ YAKUP ÖZTÜRK ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ÇAY VE ÇAYKUR’U ANLATTI

BÖLGE MÜDÜRÜ YAKUP ÖZTÜRK ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ÇAY VE ÇAYKUR’U ANLATTI İSMET KÖSOĞLU ERZURUM-ÇAYKUR Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yakup Öztürk Erzurum Atatürk Üniversitesinde ÇAYKUR ve Türk Çayını tanıtan bir konuşma yaptı. Atatürk üniversitesi İletişim Fakültesi’nce düzenlenen “Kariyerime Yön Veriyorum” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan ÇAYKUR Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yakup Öztürk’’ Burada, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize bilgi,..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

BÖLGE MÜDÜRÜ YAKUP ÖZTÜRK ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ÇAY VE ÇAYKUR’U ANLATTI

İSMET KÖSOĞLU

ERZURUM-ÇAYKUR Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yakup Öztürk Erzurum Atatürk Üniversitesinde ÇAYKUR ve Türk Çayını tanıtan bir konuşma yaptı.

Atatürk üniversitesi İletişim Fakültesi’nce düzenlenen “Kariyerime Yön Veriyorum” konulu konferansa konuşmacı olarak katılan ÇAYKUR Doğu Anadolu Bölge Müdürü Yakup Öztürk’’ Burada, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize bilgi, tecrübe ve deneyimlerinizi aktarırken; kurumumuzu ve Türk çayını tanıtma fırsatı bulduk. Misafir erliklerinden ve konferansın atmosferini yansıtan güzel video ve fotoğraflar için Prof.Dr. Derya ÖCAL ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yerli ÇAYKUR Çayımızı bahçeden bardağa gelişen safhalarını İletişim Fakültesi öğrencilerimize anlattım. Verimli bir konuşma ve program oldu’’ dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş