AİDİYET ÇOK ÖNEMLİ

Özdilek, “Benim için yerli ve yabancı isimlerin hiçbir önemi yok. Her şeyini takıma veren formayı alır” dedi. Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, inandığı her futbolcunun her zaman arkasında duracağını söyledi.Rizespor’un geniş bir kadrosu olduğuna dikkat çeken Özdilek, “Bu takımda bulunan herkesin oynama şansı var. İnandığım futbolcunun her zaman arkasında dururum.Benim için yerli ve yabancı..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Özdilek, “Benim için yerli ve yabancı isimlerin hiçbir önemi yok. Her şeyini takıma veren formayı alır” dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, inandığı her futbolcunun her zaman arkasında duracağını söyledi.Rizespor’un geniş bir kadrosu olduğuna dikkat çeken Özdilek, “Bu takımda bulunan herkesin oynama şansı var.

İnandığım futbolcunun her zaman arkasında dururum.Benim için yerli ve yabancı isimlerin hiçbir önemi yok.Her şeyini takıma veren formayı alır. İyi olan kimse o oynar” dedi.Kendisi için önemli olanın oyuncunun takımı için her şeyini vermesi olduğunu vurgulayan Özdilek, “Bunu oyuncuda gördüğüm ve inandığım taktirde arkasında duracağım” dedi.

BEKLENTİLER ÇOK
Beklentilerin çok olduğunu ve buna karşılık vermek zorunda olduklarını belirten Özdilek, “Bununla da yeni sezon da içimizde var olan hırs ve azmi ortaya çıkararak mücadele edeceğiz. Aidiyet duygusu bizim için çok önemli.

Herkes kendisini bu takımın bir parçası gibi hissetmeli. Herkes oynadığı takıma, takım arkadaşına ve formaya saygı duymalı. Her şeyi yüreğimizden sahiplenirsek hedeflediğimiz şeylere ulaşmak çok daha kolay olur” diye konuştu.

Erzurum’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine dikkat çeken Özdilek, “Eksiklerimiz var ama takımda arkadaşlık ruhunun her geçen gün artması benim için çok daha önemli” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş