ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM 

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”4×4 lük BİR MAÇI NEREYE GÖTÜRDÜLER” Ben üst düzey futbol oynamamış isem de kırk yıldır toprak ve yeşil sahalar içerisinde ve dışarısında mücadele ettim ve sağlığım elverdiği müddetçe etmeye devam edeceğim. Bu haftanın ilk maçında Galatasaray karşısında TFF’ ye göre hezimete benzeyen bir skor olarak gözüküyorsa da bana göre görüldüğü gibi değil..

Tarih : Okunma : 33 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM 

”4×4 lük BİR MAÇI NEREYE GÖTÜRDÜLER”

Ben üst düzey futbol oynamamış isem de kırk yıldır toprak ve yeşil sahalar içerisinde ve dışarısında mücadele ettim ve sağlığım elverdiği müddetçe etmeye devam edeceğim.

Bu haftanın ilk maçında Galatasaray karşısında TFF’ ye göre hezimete benzeyen bir skor olarak gözüküyorsa da bana göre görüldüğü gibi değil görülmek istendiği gibi bir müsabaka izledik.

Maçın 30. dakikasında 1-0 önde oynayan Galatasaray ikinci gole giderken birinci bölgede Galatasaray futbolcusunun Çaykur Rizesporlu futbolcuya arkadan önce ayağına sonrada topa müdahale etmesine orta hakem ve var sadece “boş ver topu dokundu ya” diyerek seyrettikleri pozisyon sonucu ikinci gol gelmiş olup bana göre dakika 30. da maç 1-0 devam ediyor.: https://www.haberimrize.com/caykur-rizesporda-gundem-2

Maçın 36.dakikasında Kerem Demirbay’ın ceza sahasında pazuları ile kestiği top bana göre Penaltı hakem ve var’ a göre omuzla kesti diye düşünerek veya düşündürülerek penaltıyı vermedi veya verdirilmedi, verilseydi ve %70 gol ihtimaline binaen maç bana göre 1-1 e gelirdi fakat TFF ye göre skor tabelasında 2-0 gözüküyor.

  1. dakikasında Torrera direkt Olavoine vurmasına rağmen termeyi yiyen Galatasaraylı değil diyerek kart dahi gösterilmediği gibi Kerem Demirbay’ı kullandığı penaltı vuruşunda Kerem daha topa vurmadan Beş Galatasaraylı ceza sahasına girmesine rağmen atan Galatasaray, golü de attı tekrarlamayalım bakarsın kaçırır dercesine orta ve yan hakemler kimse görmeden hemen orta sahaya doğru koşarak gol kararı verdiler, ikincisinde belki kaçardı tabelaya göre 3-0, bana göre halen 1-1,

Diğer atılan gollere bir diyeceğim yok ve 85. dakikada ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golde tüm teknolojik verileri kullanarak yarı otomatik var sistemiyle ekranda gösterdikleri şekilde eğer futbolcu göğsü ve kafası ile koşuyorsa ofsayta bir diyeceğim yok ama iki ayağı ile koşuyorsa bana göre ofsayt söz konusu değil ve bir golde Galatasaray yararına kullanılan teknolojik sistemle bir golünde güme giderek ikinci gol öncesi faulden sonra gelen gol biiiir,  Kerem Demirbayın pazuları ile kesilmesine rağmen penaltı çalınmayarak atılacak olan bir gol daha ikiiiii, Kerem’in penaltı atışında beş Galatasaraylının ceza sahasında olmasına rağmen tekrarlanmayan penaltı için ikibuçuktan üçççç ve 85. dakikada tüm teknolojik veriyi kullanarak iptal etmek için var gücüyle görev yapan yok ve var hakemlerinin ittifak kararıyla güme giden golü ile sanırım dört ettiğini düşünüyorum.

TFF ye göre 6-2 olarak tescil edilen Galatasaray- Çaykur Rizespor maçında Galatasaray’ın ikinci golü ve Penaltı tekrarının olmaması nedeni ile atılan gol sayısının 6 değil bana göre 4 olduğu,

Çaykur Rizespor’un verilmeyen penaltısı ve iptal edilen gölü nedeni ile attığı gol sayısı 2 değil  4 olması gerekirken TFF var ve var olanlar sayesinde dört dörtlük maçı ört ört hale getirenler utanırsa utansın utanmazsa yanlarında kalsın.

Çaykur Rizespor’un gücü belli, anlı ak, koskoca Galatasaray böyle şampiyon olacaksan, olacaktır sana hak, bundan sonra haftaya Antep baklavasının tarifine iyi bak

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı,

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş