ÇOK KEYİFLİİ BİR MAÇ OLDU

BAKMAYIN SKORUN 3-1 OLDUĞUNA Kaçkar TV STÜTYOLARINDA her hafta Salı günü akşamı saat 21.00 yayınlanan programda yaklaşık iki saat süreyi aşkın bir zaman diliminde yapılan yayında çokça mesaj gelmektedir. Her gelen mesajlara yorumcular içtenlikle cevap vermektedirler. Bu haftanın videosunu aşağıda yayınlanmaktadır. Konuyla ilgili yorumculardan https://www.haberimrize.com/cok-keyiflii-bir-mac-oldu/ ‎ Alaattin Onay yaptığı konuşmasında: Bakmayın skorun 3-1 olduğuna. Düşündüğümüz gibi zor..

Tarih : Okunma : 23 Defa Okundu... Yorum Yap

BAKMAYIN SKORUN 3-1 OLDUĞUNA

Kaçkar TV STÜTYOLARINDA her hafta Salı günü akşamı saat 21.00 yayınlanan programda yaklaşık iki saat süreyi aşkın bir zaman diliminde yapılan yayında çokça mesaj gelmektedir. Her gelen mesajlara yorumcular içtenlikle cevap vermektedirler. Bu haftanın videosunu aşağıda yayınlanmaktadır.

Konuyla ilgili yorumculardan https://www.haberimrize.com/cok-keyiflii-bir-mac-oldu/ ‎

Alaattin Onay yaptığı konuşmasında: Bakmayın skorun 3-1 olduğuna. Düşündüğümüz gibi zor bir maçı geride bıraktık. Her türlü skora açık bir maçtı.

Böyle bir skor kimse beklemiyordu. Maçın sürekli gidip geldiği anlar oldu. 1-0 geriye üştük 1-1 oldu. Penaltı kaçırdık, peşinden Gaziantep sporlu Maxsimin topu direkten döndü. Her türlü skora açık bir maç izledik. İyi mücadele ettik iyi oynadık şansımız bizden yanaydı.

ÇOK KEYİFLİİ BİR MAÇ OLDUhttps://gazete53.com/bakmayin-skorun-3-1-olduguna/ ‎

Çok keyifli bir maç oldu. Pozisyonu bol olan bir maçtı. Kalecilerin kurtardığı pozisyonlar ve dört gol. İyi bir maç oldu. 1-0 iken Antep spordan tehlikeli atak geldi. Şut direkten döndü.

Kaleci Gökhan şu kaleci Grafiğine bir form tuttursa tadına doyum olmaz. Olavain tam bir dinamo Sahanın her yerinde var. Dedi.

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Merhaba, adminçıkış »

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş