SEZONUN EN İYİ MAÇI

SEZONUN EN İYİ MAÇI                                                                 Necati Dili   Belki de bu sezon seyrettiğim en keyifli en hareketli Bir maç. İki gol izledim önce Trabzon attı. Sonra Çaykur Rizespor Serkan’ın Kurtardığı mükemmel şutlar ve Çay kur Rizespor’un kaçırdığı gol pozisyonları. 13.Haftanın kapanış maçı, izlemeye değer bir müsabaka izledim. Zannederim ki izleyicilerde aynı fikirdeydiler. Ekran başında, rahat bir..

Tarih : Okunma : 10 Defa Okundu... Yorum Yap

SEZONUN EN İYİ MAÇI                                                                 Necati Dili

 

Belki de bu sezon seyrettiğim en keyifli en hareketli Bir maç. İki gol izledim önce Trabzon attı. Sonra Çaykur Rizespor Serkan’ın Kurtardığı mükemmel şutlar ve Çay kur Rizespor’un kaçırdığı gol pozisyonları. 13.Haftanın kapanış maçı, izlemeye değer bir müsabaka izledim. Zannederim ki izleyicilerde aynı fikirdeydiler. Ekran başında, rahat bir maç izleme keyfi yaşadım. Bol Gol pozisyonları hayli fazla her iki takım acısından.

Çaykur Rizespor dış sahada olmasına rağmen kendi sahasındaymış gibi etkili oyun sergiledi.  Beğendim.

Belki de bu sezon en iyisiydi. Bu hafta oynanan müsabaka, Karadeniz derbisi, kendine yakışan bir şekilde mücadele edildi. Her iki takımın oyuncularda mükemmel bir mücadele ettiler. İlk yarı karnesi ( ilk 45. dakikası ) bana göre bu şekilde gelişti. Her iki takımda güzel bir şekilde kora kor bir mücadele ettiler.

İKİNCİ DEVRE

İlk yarısı gollü gecen müsabakanın ikinci yarışa da gollü geçti. İlk yarı da olduğu gibi ikinci yarısı da aynı başladığı gibi devam etti. Trabzon attı. Rize tamamladı Trabzon attı. Üç puanı alan taraf Trabzon oldu. Ama ortada mükemmel bir oyun vardı.

Hikmet Karamanla Çaykur Rizespor Bana göre uyanmaya başladı. Hızlı hücuma yönelik oynanan bir oyun vardı. Karadeniz derbisinde  Gülen taraf 90 dakika sonunda Trabzon spor oldu. Çaykur Rizespor oynadığı oyun tarzıyla bu ligde varım dedi. Lig belki de yeni başlıyor dedi bizim için.

Bana göre Çaykur Rizespor ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak ve yukarılara doğru tırmanış devam edecektir diye düşünüyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş