Rize evinde yok

Rize evinde yok Kendi saha ve seyircisi önünde bu sezon oynadığı üç maçta da Atmacalar galibiyete hasret kaldı. Böylece Çaykur Rizespor topladığı 6 puanın ikisini kendi sahasında iki beraberlikle aldı 4 puanda deplasmandan çıkaran Rize ekibi kendi sahasında taraftarını galibiyetle tanıştıramadı. İlk galibiyetini 5. Haftada Eskişehir deplasmanından aldı. Bana göre Bu hafta herkes bütün camia..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize evinde yok

Kendi saha ve seyircisi önünde bu sezon oynadığı üç maçta da Atmacalar galibiyete hasret kaldı.

Böylece Çaykur Rizespor topladığı 6 puanın ikisini kendi sahasında iki beraberlikle aldı 4 puanda deplasmandan çıkaran Rize ekibi kendi sahasında taraftarını galibiyetle tanıştıramadı. İlk galibiyetini 5. Haftada Eskişehir deplasmanından aldı. Bana göre Bu hafta herkes bütün camia galibiyete kilitlendi desen yerinde bir cümle olurdu.

Rize ye ne oluyor anlamadım. Deplasmanda gecen hafta galip gelen Rize bu hafta kendi sahasında Az kalsın mağlup olarak ayrılacaktı. İlk yarıda 17 dakikada mağlup duruma düşen Atmacalar neyse ki çabuk toparlanarak devreyi beraberlikle kapattı. İkinci yarıda baskı kuran Rize ekibi yine mağlup duruma düştü dakikalar 56 yı gösterirkenJabbıe nin attığı gol ile Rize 2-1 mağlup duruma düştü. Taraftar adeta şaşırdı desek yerindedir. Yine Rize ekibi puansız mı ayrılacak sorusu geldi aklıma.

Neyse ki toparlanan Rize, beraberlik golünü Holosko ile buldu.  Müsabakanın bitiminde yine o kural geldi aklımıza ‘’yenilmezsen yenilme’’. Ama artık Rize bu kurala bir son verip Kendi sahasında artık bir seri yakalama zamanı gelmelidir. Sanki birinci haftaya yeni başlamıştık ama haftalar su gibi akıp gitmektedir.6 hafta geride kaldı Rize bu hafta Sivas deplasmanına gidecek zira Sivas spor deplasmanda Trabzon spora 3-1 mağlup olmuş haftayı puansız kapamıştı. Sivas deplasmanı çok zor bir müsabaka olacaktır diye düşünüyorum.  NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş