O BİR ÇAYKUR RİZESPOR AŞIGI

O BİR ÇAYKUR RİZESPOR AŞIGI Yaklaşık 25 sene evvel Rize Atatürk stat’ tında röportaj yapıyordum. Her maç öncesi ve sonrasında Çaykur Rizespor maçlarında belki de daha eski yıllarda olabilir. Şimdi geçtiğimiz aylarda şimdiki Çaykur Didi stadında resim çektirmek için tribünden sahaya inen genç biri vardı yanında başka bir genç vardı kendisine eşlik ediyordu. Bizlerde hep..

Tarih : Okunma : 38 Defa Okundu... Yorum Yap

O BİR ÇAYKUR RİZESPOR AŞIGI

Yaklaşık 25 sene evvel Rize Atatürk stat’ tında röportaj yapıyordum. Her maç öncesi ve sonrasında Çaykur Rizespor maçlarında belki de daha eski yıllarda olabilir.

Şimdi geçtiğimiz aylarda şimdiki Çaykur Didi stadında resim çektirmek için tribünden sahaya inen genç biri vardı yanında başka bir genç vardı kendisine eşlik ediyordu. Bizlerde hep birlikte resim karesinde bulunduk, sohbete koyulduk. Şimdi sohbet sırasında Kendimi tanıttım onunla Rize Atatürk stadında O yıllarda söyleşi yaptığım kişi çıktı. Görme engelli Ramazan Dursun Çaykur Rizespor aşığı

O eski yıllarda Söyleşi sırasında bir genç yanıma gelerek Maraton kısmasında söyleşi yapar mısın dedi. Olur dedim. Maratona gittik kameraman ve ben yanımdaki genç bizi Ramazan durmuş ve babası nın yanına getirdi. Mikrofonu uzattım söyleşi yaptık. Çaykur Rizespor’u oyuncuları ve oyunu bize tam manasıyla anlattı. Sordum babam bana anlatıyor dedi.

Şimdi O yıl bu yıl hala Çaykur Rize spor takımını takip ettiğini bize söyledi. Maçtan sonra yine yanına gittim tekrar resim çekip, sohbette tekrar bulunduk. Hala Çaykur Rizespor’u takip ettiğini söyledi.

O bir koyu Rizespor taraftarı ve aşığı

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş