Necip Topuz’dan Kılıçdaroğlu’na Yapılan Saldırıya Tepki

(CUHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, şehit cenazesinde yapılan saldırı hakkında açıklama yapan MHP’li Karataş Belediye Bașkanı Necip Topuz, “Şiddetin sağı-solu, partisi-görüşü olmaz. Şiddet hiçbir alanda çözüm değildir. Milletimiz her türlü provakasyona karşı uyanık olmalıdır” dedi. Kılıçdaroğlu’nun ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak açıklama yapan MHP’li Karataş Belediye Bașkanı Necip Topuz, “CHP Genel..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, şehit cenazesinde yapılan saldırı hakkında açıklama yapan MHP’li Karataş Belediye Bașkanı Necip Topuz, “Şiddetin sağı-solu, partisi-görüşü olmaz. Şiddet hiçbir alanda çözüm değildir. Milletimiz her türlü provakasyona karşı uyanık olmalıdır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak açıklama yapan MHP’li Karataş Belediye Bașkanı Necip Topuz, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddetin sağı-solu, partisi-görüşü olmaz. Şiddet hiçbir alanda çözüm değildir. Milletimiz her türlü provakasyona karşı uyanık olmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş