İŞLEM TAMAM ARTIK

Süper Ligde bitimine bir hafta kala Ç. Rize Spor deplasmanda aldığı bir puanla puanını 39 çıkartarak seneye biz yine Süper Ligde devam edeceğiz mesajını verdi.Uğur Tütün eker ile yola devam diyen Ç. Rize Spor 12 maçta topladığı puanla büyük çıkış yakalayarak taraftarları da mutlu sona ulaştıran isim oldu.  Uğur Hoca ile sadece 2ç mağlubiyeti bulunan..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap
Süper Ligde bitimine bir hafta kala Ç. Rize Spor deplasmanda aldığı bir puanla puanını 39 çıkartarak seneye biz yine Süper Ligde devam edeceğiz mesajını verdi.Uğur Tütün eker ile yola devam diyen Ç. Rize Spor 12 maçta topladığı puanla büyük çıkış yakalayarak taraftarları da mutlu sona ulaştıran isim oldu.
 Uğur Hoca ile sadece 2ç mağlubiyeti bulunan Atmacalar 10 maçta da sahadan puan ve puanlarla ayrılan taraf oldu. Unutulmamalıdır ki deplasmandan aldığı galibiyetle yukarılara doğru tırmanan taraf oldu. Zor bir işi başardı, hem de çok bir zor iş, kolay değildi aldığı takımı 15 haftadır galip gelemiyordu. Önce motive sonra oynadığı futbol ile taraftarın, herkesin beğenisini toplamaya başladı. Atmacalar çok zorlu virajları tek, tek sadece önüne bakarak müsabakalara çıktı, kayıpsız geçerek mutlu sona ulaşmanın sevincini yaşadılar. Önünde bir hafta kala.Tebrik ediyorum Uğur Tütün eker hocayı oyuncularını zordan geldi kolaya geçti. İşlem tamam artık.  Şimdi buna azmin zaferinde başarısı da diyebiliriz.
 Efendim seneye yine süper ligde. Artık süper mücadeleler seyretmek dileğiyle.
   Bu haftada Rize deplasmanda öne geçmesine rağmen yine de istediğini aldı. Hanesine bir beraberlik puan daha yazdırdı.
 Haydi, arkadaşlar süper ligin son maçın da şu stadyumu bir dolduralım. Tam ful olsun. Buradan teknik heyetin tümünü, yönetimi Uğur hocayı, futbolcuları, Sayın Başkanı tribünde yerlerini alan 12. Adamlara Rize Spora gönül veren herkesi tebrik ediyorum.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş