GOLLER KORNERDEN

GOLLER KORNERDEN NECATİ DİLİ İki haftada iki kritik gol Ümit Korkmaz’dan. Hem kendi sahasında Gençlerbirliğine karşı hem de İstanbul da Beşiktaş’a karşı birer gol attı. Müsabakada ilk yarının bitimine az kala Lualua yakaladığı bir topu Ümit’e verme yerine kaleye şutladı, zannedersem Ümit’i görmemişti. İlk yarısı başladığı gibi sona erdi. İkinci yarının hemen başında Ç.Rizespor Ali..

Tarih : Okunma : 19 Defa Okundu... Yorum Yap

GOLLER KORNERDEN

NECATİ DİLİ

İki haftada iki kritik gol Ümit Korkmaz’dan. Hem kendi sahasında Gençlerbirliğine karşı hem de İstanbul da Beşiktaş’a karşı birer gol attı.

Müsabakada ilk yarının bitimine az kala Lualua yakaladığı bir topu Ümit’e verme yerine kaleye şutladı, zannedersem Ümit’i görmemişti. İlk yarısı başladığı gibi sona erdi. İkinci yarının hemen başında Ç.Rizespor Ali Adnan ile kullandığı korner atışında Lualua bu kez Ümit’i aradı, buldu topu çıkardı ve Ümit bu aldığı topu boşa çıkarmadı. 48.dakikada takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu golden hemen sonra o karede Ümit ile Lualua ve Ali Adnan, Rizesporlu futbolcuların birbirlerine sarılmaları güzel bir duyguydu. 58.dakikada Holosko ile Eren yer değiştirdi. Hücumu daha da güçlendirmek istedi Ç.Rizespor. Beşiktaş’ın kullandığı korner atışlarında sıkışan Ç.Rizespor defansına Kuweuke de defansa yardıma geldi. İyi yerleşen ve kapanan Ç.Rizespor Beşiktaş forvetlerine bu dakikalara kadar geçit vermedi. 80.dakikada yine kullanılan bir Beşiktaş kornerinde Olcay şık ve güzel bir vuruşla oyunda dengeyi sağladı. Müsabaka 90 dakika boyunca her iki takımda güzel bir futbol ortaya koydu.

Ç.Rizespor  3 puan olmasa da deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı. Ligin ikinci haftası olmasına rağmen Ç.RİZESPOR bana göre bu maçta iyi sinyaller vermeye başladı. İki maçta da iki gol yedi, iki golde rakip fileleri havalandırdı. Deplasmandan puanla dönen Ç.Rizespor hanesine 1 puan daha yazdırarak yoluna devam ediyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş