DEPLASMANDA VARIZ

DEPLASMANDA VARIZ Çaykur Rizespor bir kez daha yabancı saha takımı olduğunu kanıtladı. Bu takım yabancı saha da varım diyor. Ne yazık ki Bursa da galibiyeti kaçıran taraf ta Rizespor oldu. Evinde bir türlü istediği sonuçları alamayan Karadeniz ekibi yenik olmasına rağmen hem golü bularak  ( 1-1 ) yakaladı ve de ardından penaltıyı kaçıran taraf oldu..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

DEPLASMANDA VARIZ

Çaykur Rizespor bir kez daha yabancı saha takımı olduğunu kanıtladı. Bu takım yabancı saha da varım diyor. Ne yazık ki Bursa da galibiyeti kaçıran taraf ta Rizespor oldu. Evinde bir türlü istediği sonuçları alamayan Karadeniz ekibi yenik olmasına rağmen hem golü bularak  ( 1-1 ) yakaladı ve de ardından penaltıyı kaçıran taraf oldu

Yine de dış sahadan bir puanla dönerek Atmacalar hiç olmazsa hanesine bir puan yazdırdı. Ayrıca da üç puanı tam yakalamışken tutamadı.

Çaykur Rizespor’a bir aktivite geldi. Hem iyi futbol hem de hücuma yönelik bir anlayış hakim oldu. Kalesin de gol görmesine rağmen oyun disiplininden kopmuyorlar. Bana göre atmacalar çok iyi yolda dır demeye başlamıştım.

Atmacaları izlerken rahat bir şekilde izlemeye başladım hani derler ya arkama yaslanarak rahat bir şekilde maçımı izlemeye başladım. Sinyaller iyi Rize sporun daha da iyi olacağına eminim. Çaykur Rizespor deplasmanda yakaladığı bu iyi havayı, yabancı saha takımım hüviyetini artık iç saha ya da yansıtma zamanı gelmiş ve geçiyordur diyorum. Sahada mücadele eden bütün futbolcuları kutluyorum. Kenar yönetimi de . Deplasman dan alınan bir puan yine de iyi bir sonuç belki de ileride altın değerinde puanlar olacaktır diye düşünmeye başladım.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş