Başkan Karalar kutlama çiçekleri yerine bağış yapılmasını istedi

Adana  (CUHA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar, kutlama çiçekleri yerine Mehmetçik Vakfına bağış yapılmasını istedi. 31 Mart yerel seçimlerde Millet İttifakının CHP’li Adayı olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Zeydan Karalar, ilk icraatı olarak kendisine kutlama çiçeği veya kişisel hediye göndermek isteyenlerin, Mehmetçik Vakfına yada Türk Eğitim vakfının hesabına bağış yapmalarını..

Tarih : Okunma : 21 Defa Okundu... Yorum Yap

Adana  (CUHA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar, kutlama çiçekleri yerine Mehmetçik Vakfına bağış yapılmasını istedi.

31 Mart yerel seçimlerde Millet İttifakının CHP’li Adayı olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Zeydan Karalar, ilk icraatı olarak kendisine kutlama çiçeği veya kişisel hediye göndermek isteyenlerin, Mehmetçik Vakfına yada Türk Eğitim vakfının hesabına bağış yapmalarını istedi.

Çiçekler yerine bağış yapılmasını isteyen Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Kıymetli kardeşlerim Bu Mutlu Günümde Tebrik için Çiçek göndermek yerine Türk Eğitim Vakfı ya da TSK Mehmetçik Vakfına bağışta bulanarak katlıda bulunabilirsiniz” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş