Başkan Filik Mazbatasını Aldı

Adana (CUHA) – Adana’nın Yumurtalık İlçe Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Türkeş Filik mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. Mazbata töreni için AK Parti İlçe Başkanı Recep Aşkar, MHP İlçe Başkanı Halim Özyürek, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerle birlikte Adliye Binasına gelen Belediye Başkanı Türkeş Filik mazbatasını teslim aldı. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan..

Tarih : Okunma : 27 Defa Okundu... Yorum Yap

Adana (CUHA) – Adana’nın Yumurtalık İlçe Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Türkeş Filik mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.

Mazbata töreni için AK Parti İlçe Başkanı Recep Aşkar, MHP İlçe Başkanı Halim Özyürek, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ve Partililerle birlikte Adliye Binasına gelen Belediye Başkanı Türkeş Filik mazbatasını teslim aldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Filik, “Bir 5 yıl Yumurtalığımıza hizmet etmiştik. Yumurtalık halkımız bir 5 yıl daha hizmet etmek için bize fırsat verdi. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber Cumhur İttifakı ekibi olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarının da desteğiyle Yumurtalık’da bu önümüzdeki 5 yıllık dönemde inşallah güzel hizmetler yapacağız. Projelerimizi paylaşmıştık inşallah onları bir bir gerçekleştireceğiz. Yumurtalıklı hemşehrilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş