Siirt’te 7.65 mm Çapında Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

(CUHA) – Siirt’te 1 adet Browning marka 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ile 34 adet 7,65 mm çapında fişek ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi. Siirt İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, Siirt Merkez Aktaş köyünde PKK/KCK’ya yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs Siirt..

Tarih : Okunma : 65 Defa Okundu... Yorum Yap

(CUHA) – Siirt’te 1 adet Browning marka 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ile 34 adet 7,65 mm çapında fişek ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, Siirt Merkez Aktaş köyünde PKK/KCK’ya yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alındı. Şahısların ev ve eklentilerine eş zamanlı olarak arama yapıldı. Şüphelilere ait olduğu belirlenen 1 adet Browning marka 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ile 34 adet 7,65 mm çapında fişek ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere yetkili mahkeme kararı ile el konuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli şahsın adli soruşturma işlemleri devam ediyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş