Onun olmadığa bu maçta Olawoin iki kişilik oynadı

BU MAÇ UMDUĞUM KADAR ZOR  GEÇMEDİ BU MAÇ UMDUĞUM KADAR ZOR  GEÇMEDİ TELE KULS – SPORUN DİLİ PROĞRAMI DOPDULU Kaçkar TV Sosyal medyada yapılan Tele Kulis- Sporun Dili programında Necati Dili nin konukları Alaattin Onay ve Önder Demirdi Program boyunca sorulan sorulara konuklarımız yorumlarıyla renk kattılar. Ayrıca yayına sosyal medya üzerinde sorular ve yorumlarını ekleyen..

Tarih : Okunma : 121 Defa Okundu... Yorum Yap

BU MAÇ UMDUĞUM KADAR ZOR  GEÇMEDİ

BU MAÇ UMDUĞUM KADAR ZOR  GEÇMEDİ

BU MAÇ UMDUĞUM KADAR ZOR  GEÇMEDİ

TELE KULS – SPORUN DİLİ PROĞRAMI DOPDULU

Kaçkar TV Sosyal medyada yapılan Tele Kulis- Sporun Dili programında Necati Dili nin konukları Alaattin Onay ve Önder Demirdi Program boyunca sorulan sorulara konuklarımız yorumlarıyla renk kattılar. Ayrıca yayına sosyal medya üzerinde sorular ve yorumlarını ekleyen izleyişlerimizin bütün yazdıkların ada konuklarımız cevaplandırma yaptılar. Zamanın ve vaktin nasıl geçtiğini anlaşılmadı. Konuklarımız Sosyal medyadan izleyerek ayrıca sorular ve yorumlar yazan izleyicilerimiz ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

SORU NECATİ DİLİ: Gecen haftaki programda Başak şehir maçının zor geçeceğini söylemiştin öylemi oldu?

CEVAP ALAATTİN ONAY:  Umduğum kadar zor geçmedi.  Çok pozisyon verdik.  Çok pozisyonlar. Çok pozisyonlara girdik.  Birazda kalecimiz Gökhan’a ve şansımıza dua etmeliyiz. Kazandığımız için.

SORU NECATİ DİLİ:  Maçın hemen başında 6. Dakikada mağlup duruma düştük. Sonra toparlanın pozisyonlar ve iki gol bulup 2-1 öne geçtik. İlk yarının son dakikasında Hoyerin kaçırdığı mutlak gol sonrası Başak şehir spor 2-2 yi yakaladı. Nasıl bir ilk yarı oldu?

ALAATTİN ONAY CEVAP: Zevkli bol pozisyonlu bir ilk yarı izledik. İki takımda açık oynadı. Futbol adına kaliteli bir maç oldu.

  1. dakikadan sonra, atanın kazanacağı bir maça dönüştü. Bizimde Başak Şehrinde pozisyonları vardı. Biz attık ve kazandık. İkinci yarı Rize ilk yarı gibi etkili olmadı.

Mithat takımın çamur adamı koşuyor, basıyor. Marke ediyor, ayağa kofa koyan adam. Onun olmadığa bu maçta Olawoin iki kişilik oynadı.

HABER: ÖMER YILMAZ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş