KOYUNCU TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

KOYUNCU TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLÜĞÜNE GETİRİLDİ Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş Teknik Direktörü, Milli Güreşçi Rüstem Koyuncu, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından, İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Milli Takım Teknik Direktörlüğüne getirildi. Güreş Otoriteleri tarafından, Türk güreşine uzun yıllar kazandırmış olduğu sporcularla her zaman adından bahsettiren, Çaykurspor Kulübü Güreş teknik Direktörü, Koyuncu’nun, Türkiye..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

KOYUNCU TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLÜĞÜNE GETİRİLDİ

Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş Teknik Direktörü, Milli Güreşçi Rüstem Koyuncu, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından, İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Milli Takım Teknik Direktörlüğüne getirildi.

Güreş Otoriteleri tarafından, Türk güreşine uzun yıllar kazandırmış olduğu sporcularla her zaman adından bahsettiren, Çaykurspor Kulübü Güreş teknik Direktörü, Koyuncu’nun, Türkiye İşitme Engelliler Milli Takım Antrenörlüğüne getirilmesi, başta güreş camiası olmak üzere, Rize spor kamuoyunda bir hayli sevinçle karşılandı.

Milli Güreşçi, ÇAYKUR spor Kulübü Güreş Grekoromen Teknik Direktörlüğü görevini de yürütmekte olan, Rüstem Koyuncu,” İşitme Engelliler Yıldızlar, Gençler ve büyükler Türkiye Şampiyonasını Çankır’ı ilinde geçen hafta gerçekleştirdik. Bu yarışmalarının hemen akabinde, 24 Mayıs- 6 Haziran 2015 Tarihleri Arasında Niğde, Demirkazık’ta, Yıldızlar Serbest ve Grekoromen, Gençler Serbest ve Grekoromen ve Büyükler Serbest ve Grekoromen Milli Takım Kampı çalışmalarını başlatmış olacağız. Bu yeni görevimde atat sporumuz güreşimize, toplum olarak çok duyarlı olmamız gereken, her biri milletimizin, işitme ve engelli olarak Dünya’ya gelmeleri vesilesiyle en değerli varlıklarımız olan ve onlara karşı çok duyarlı ve hassas olmamız gereken ve güreşe yeteneği olan bu sporcu kardeşlerimi Türk ve Dünya güreşine kazandırmak için özel hayatımdan fedakârlık yaparak faydalı olmak için çalışacağım. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman destek ve motivasyon sağlayan, Çaykurspor Kulübümüz YK Başkanı, Çaykur Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu’na ve Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sayın Yakup Ümit Kihtir ile güreş camiamız mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş