Başkan Serdar’ın İstanbul KENDER’de Başlattığı Seçim Startına Yoğun İlg

Başkan Serdar’ın İstanbul KENDER’de Başlattığı Seçim Startına Yoğun İlgi 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti kendirli’de yeniden Belediye Başkan adayı olan Alaattin Serdar, seçim startını İstanbul Ümraniye’deki kendirli Derneğinde yoğun bir katılımın olduğu programla başlattı. Başkan Alaattin serdar Yaptığı açıklama’da: Seçim kampanyasını buradan başlatarak ,İstanbul’daki kardeşlerimizle bir araya gelerek kanpanyayı buradan başlatmak istedik. Kendirli Türk..

Tarih : Okunma : 52 Defa Okundu... Yorum Yap

Başkan Serdar’ın İstanbul KENDER’de Başlattığı Seçim Startına Yoğun İlgi

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti kendirli’de yeniden Belediye Başkan adayı olan Alaattin Serdar, seçim startını İstanbul Ümraniye’deki kendirli Derneğinde yoğun bir katılımın olduğu programla başlattı.

Başkan Alaattin serdar Yaptığı açıklama’da: Seçim kampanyasını buradan başlatarak ,İstanbul’daki kardeşlerimizle bir araya gelerek kanpanyayı buradan başlatmak istedik.

Kendirli Türk Siyasi tarihinde hep övgüyle bahsedilen küçük bir belde olmasına rağmen tarihi misyonuyla büyük bir Beldedir.

Başkan Serdar: Kendirli Halkı Yıllarca Merhum Erbakan hocamıza vefasını göstererek 2014 yılına kadar bu vefasını gösterdi. 2014 yılında Ak Parti iktidarıyla tanışan Kendirli Halkı , yine vefasını göstererek Ak parti’yi iktidar yaparak bunu taçlandırdı.

Kendirli Tarihinin en önemli seçim sınavını 31 martta vercektir.Çünkü burada vefasını gösterecek Kendirli halkıdır.Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyp Erdoğan’ın herzaman övgüyle bahsettiği Kendirli, 2014 seçimlerinde % 64 oyla görevini en iyi şekilde yaparak vefasını gösterdi, Allah sizden razi olsun, zarar mı ettik, Kendirli Beldesinin çıtasını daha’da yukarıya çekarark, Kendirli Bedesini yatırımlarla tanıştırdık.

Yaptığımız bu devasa yatırımlar Başta Ankara olmak üzere siyaset aranasında hep övgüyle bahsedilip, bir çok ilçe ve yerleşim merkezlerinden daha çok yatırım aldığımızdan dolayı başarımızı alkışlıyorlar.

Başkan Serdar ,Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren konuşmasında 5 yıldan beri kendirli’de yapılan devasa yatırımları Sinevizyon vasıtasıyla aktararak, gelecek dönemde de yapmayı planladığı icraatları hemşehrileriyle paylaştı.

Hemşerilerinin yoğun ilgisinden memnun kalan Başkan Alaattin Serdar, buluşmaya icabet eden bütün Kendirli’li komşuları ve hemşehrilerine teşekkür ederek, 31 martta Kendirli Halkı, yapılan bunca devasa yatırım ve çalışmalardan dolayı Kendirli’de Ak Parti’yi güçlü bir şekilde iktidara taşıyıp Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanmız Recep Tayyıp Erdoğan’a yine vefasını gösterecektir diyerek sözlerini tamamladı.

Yoğun Katılımın Olduğu Buluşmaya, KENDER Başkanı Burhan Enginoğlu,RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak,İBB Zabıta Daire Başkanı İbrahim Köse , Kendirli belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Osman KÖSEOĞL

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş