RİZE BELEDİYESİ’NİN “BAŞARIYA GÜLÜMSE” İSİMLİ KONFERANSINA YOĞUN KATILIM

RİZE BELEDİYESİ’NİN “BAŞARIYA GÜLÜMSE” İSİMLİ KONFERANSINA YOĞUN KATILIM Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından yazar Sıtkı Aslanhan tarafından “Başarıya Gülümse” adlı konferans düzenlendi. İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gençler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konferansta Aslanhan, aile yaşamından, eğitimden, örf ve adetlerden espirili ve akıcı bir üslupla bahsetti. Gençlerin ilgiyle ve katılımla izledikleri..

Tarih : Okunma : 8 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZE BELEDİYESİ’NİN “BAŞARIYA GÜLÜMSE” İSİMLİ KONFERANSINA YOĞUN KATILIM
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından yazar Sıtkı Aslanhan tarafından “Başarıya Gülümse” adlı konferans düzenlendi.
İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gençler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konferansta Aslanhan, aile yaşamından, eğitimden, örf ve adetlerden espirili ve akıcı bir üslupla bahsetti.
Gençlerin ilgiyle ve katılımla izledikleri konferansta sosyal medyanın ve televizyon aile üzerinden etkilerine değinildi. Aslanhan, aile bireylerinin telefonla ve televizyonla ilgilenmek yerine, çocuklarıyla sohbet etmeleri gerektiğini vurguladı.
Hayatın her noktasından bir çok örnekle bilgiler aktaran Aslanhan, başarının anahtarının azimli ve çok çalışmaktan geçtiğini de sözlerine ekledi.https://www.haberimrize.com/rize-belediyesin…na-yogun-katilim
Konferans sonunda Rize Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Genç tarafından günün anısına Sıtkı Aslanhan’a çiçek ve plaket takdim edilerek, 23 Aralık – 3 Mart arasında Sahil Açık Otopark’ta düzenlenecek olan Rize Kitap Fuarı’na herkesi davet etti.

HABER: NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş