Toptan: “Rahmi Metin Kullandığı Binayı Boyatmaktan Aciz

Toptan: “Rahmi Metin Kullandığı Binayı Boyatmaktan Aciz İYİ Parti Rize belediye Başkan Adayı Köksal Toptan Belediye binası olarak kullanılan binanın pislik içinde olduğunu söyledi İYİ Parti Rize Belediye başkan Adayı Köksal Toptan Başkan Metin’ i bu kez belediye binasıyla eleştirdi. Toptan açıklamasında, “Belediye Binası pislik içinde duruyor. Başkan Rahmi Metin Rahmetli Hızır Hop’ un yaptırdığı..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Toptan: “Rahmi Metin Kullandığı Binayı Boyatmaktan Aciz
İYİ Parti Rize belediye Başkan Adayı Köksal Toptan Belediye binası olarak kullanılan binanın pislik içinde olduğunu söyledi

İYİ Parti Rize Belediye başkan Adayı Köksal Toptan Başkan Metin’ i bu kez belediye binasıyla eleştirdi. Toptan açıklamasında, “Belediye Binası pislik içinde duruyor. Başkan Rahmi Metin Rahmetli Hızır Hop’ un yaptırdığı binayı boyatmaktan aciz durumdadır. Binanın sıvaları dökülmüş, güvercin pislikleri içinde. Şimdi soruyorum, kendi binasını boyatamayan bir belediye başkanından Rize’ ye belediye Başkanı olur mu? Bu bina Cumhurbaşkanının iline yakışıyor mu?, kendileri yakıştırıyorsa bir şey demiyorum. Bu nedenle diyorum ki ben her şeyimle hazırım. Benim yanımda olun” dedi.

HABER MERKEZİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş