ANAVATANDAN 400 ÖĞRENCİYE YARDIM YAPILDI

ANAYURDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR ANAVATANDAN 400 ÖĞRENCİYE YARDIM YAPILDI İSMET KÖSOĞLU Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından Anavatandan Anayurtta yardıma muhtaç soydaş 400 öğrenciye yardım dağıtıldı. Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada’ ’Anavatandan hayırsever insanların Güney Afganistan’ın Tahar Vilayetinde 400 öğrenciye kışlık ayakkabı,bot,yün çorap, iç çamaşırı gibi yardımlar yapıldı…

Tarih : Okunma : 17 Defa Okundu... Yorum Yap

ANAYURDA YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

ANAVATANDAN 400 ÖĞRENCİYE YARDIM YAPILDI

İSMET KÖSOĞLU

Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından Anavatandan Anayurtta yardıma muhtaç soydaş 400 öğrenciye yardım dağıtıldı.

Kadim Yurtlar Dayanışma Derneği tarafından yapılan yardımlarla ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada’ ’Anavatandan hayırsever insanların Güney Afganistan’ın Tahar Vilayetinde 400 öğrenciye kışlık ayakkabı,bot,yün çorap, iç çamaşırı gibi yardımlar yapıldı. Bugün bizim için çok fazla olumsuzluklara rağmen güzel ve mutlu bir gün. Çok kıymetli çok sayıda dost ve kardeşimizin, Ülküdaşımın kıymetli destekleri ile Tahar Vilayetinde Alper Dirim kardeşimin masraflarını karşıladığı Türkçe Eğitim Merkezimizde eğitim gören 400 öğrencimize hediyeleri dağıtıldı. Türkçe Eğitim Merkezimizin ihtiyaçları daha önce ulaşmıştı. Anavatandan toplanan yardımların yerine ulaşmasından bizlerde çok mutlu olduk. Aynı dili konuşmadığımız insanlarla aynı duyguları paylaşamayız. Maksadımız Kadim coğrafyada Türkçe en çok konuşulan dil olsun. Teşekkürlerimizi sıra gözetmeksizin yardımların ulaştığı ve not aldığımız hali ile paylaşacağız. Siz Dünyanın en güzel ve en iyi insanlarısınız dostlar. İyiki varsınız ve sayenizde çok ama çok güzel hizmetler gerçekleşiyor. Aşağıda isimleri yazılı bütün ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yardımda bulunanlar

Bülent Bozkurt, Bilal İlerisoy,Gürcan Kurtaran, Engin Kahraman, Bülent Bozkurt, Ebubekir Kara Kâmil Altundaş,Ahmet Solak, Arif Yıldırım, Fethi Köseliören,Halil Polat, Ömer Kul, Murat Deniz, Said Orhan Velioğlu, İbrahim Çavuşoğlu, Şerife Shedai,Aybüke Aydoğan, Sedat Gürleyik,Ahmet Ersoy, Batuhan Zeylan,Mehmet Saatçi, Erkan Patak, Halil Polat,Avamil Gökçen, Gülay Gönen, İlhami Yıldız, Murat Deniz, Zahir Muslu, Alim Yıldız,Av.Said Orhan Velioğlu, Fuhat Karslı, Yusuf Sivaslıoğlu, Alaattin Armağan, Av. Hakkı Kurtuluş, Mehmet Pekbak, Doç.Dr.Ömer Kul, Erdinç Aydın Çiğdem Tuna ,Reyhan Tuna , Mustafa Taşyiğit ,Sahvalet Rabia Gülçiçek Seda Somun, Canan Karakurt ,Fatma Özdemir ,Elena Aydın merhume Ayşe merhum Abdul sırrı merhum Recep Aydın, Şerife hanım Almanya 2 kez ,balar Ailesi, Gürcan Kurtaran 2 kez, Asım Çelik, Mahmut Ayhan, Emre Korkut, Cengiz Ünüvar, Hasan Ayan, Başkan Tokat, Bülent Bozkur,Mehmet Pekbak 2 kez, Mustafa Kılınç Tokat, Ekrem Özçelik, Ahmet Ersoy, Almanya Yavuz Selim Soydaş.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş