Polonya'da öldürülen 16 yaşındaki Türk genç toprağa verildi

Polonya'nın başkenti Varşova'da bir okulda bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Yakup Kızıltaş toprağa verildi. Sevenlerinin ve okul arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde hüzün hakimdi. Talihsiz gencin ailesi ayakta durmakta güçlük çekerken, arkadaşları defin esnasında gözyaşlarına boğuldu. Varşova’nın Wawer ilçesindeki Kral Macius İlkokulu’nda geçtiğimiz Cuma günü 15 yaşındaki Polonyalı Emil B. tarafından bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Yakup Kızıltaş..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

Polonya'nın başkenti Varşova'da bir okulda bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Yakup Kızıltaş toprağa verildi. Sevenlerinin ve okul arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde hüzün hakimdi. Talihsiz gencin ailesi ayakta durmakta güçlük çekerken, arkadaşları defin esnasında gözyaşlarına boğuldu.
Polonya'da öldürülen 16 yaşındaki Türk genç toprağa verildi

Varşova’nın Wawer ilçesindeki Kral Macius İlkokulu’nda geçtiğimiz Cuma günü 15 yaşındaki Polonyalı Emil B. tarafından bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Yakup Kızıltaş için Varşova Tatar Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Tanıkların ifadesine göre çevresiyle problemleri olan, şiddet içeren eylemleri dolayasıyla okul yönetiminin de dikkatini çeken Emil B.’nin 6 bıçak darbesiyle hayattan kopardığı Yakup Kızıltaş’ın cenazesine ailesi ve sevenlerinin yanı sıra çok sayıda okul arkadaşı da katıldı. Ailesinin ayakta durmakta güçlük çektiği cenaze töreninde aileyi, yakınları ve Varşova Büyükelçisi Tunç Üğdül teselli etti.

Kaynak: Hürriyet

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş