28 KASIM’DA HALKI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

PTAL EDİLEN PROJE YENİDEN GÜNDEMDE ÇEVRE BAKANLIĞI TARAFINDAN İPTAL EDİLDİĞİ BELİRTİLEN HES YENİDEN ORTAYA ÇIKTI 28 KASIM’DA HALKI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK İSMET KÖSOĞLU umhuriyet Gazetesinde Şeyda Öztürk’ün haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Bir Erdoğan daha gelmez” diyen Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları..

Tarih : Okunma : 37 Defa Okundu... Yorum Yap

PTAL EDİLEN PROJE YENİDEN GÜNDEMDE

ÇEVRE BAKANLIĞI TARAFINDAN İPTAL EDİLDİĞİ BELİRTİLEN HES YENİDEN ORTAYA ÇIKTI

28 KASIM’DA HALKI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILACAK

İSMET KÖSOĞLU

umhuriyet Gazetesinde Şeyda Öztürk’ün haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Bir Erdoğan daha gelmez” diyen Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları sıvadı.

HES hakkındaki Haber aynen şöyle’’ Bölgede 49 yıllığına proje yürütmek isteyen şirket, onaylanması durumunda “doğal sit sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı” içerisinde kalan alanda HES yapacak. 529 milyon 705 bin TL değerindeki projeyle birlikte HES Kabahor Deresi üzerine inşa edilecek.

Projeye ilişkin 28 Kasım’da halkın katılımı toplantısı (HKT) düzenleyecek. Daha önce de haziran ayında yapılması planlanan HKT, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından iptal edilmişti.

Konuya ilişkin açıklama yapan AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Koruma altındaki vadide kesinlikle HES projesi hayata geçmeyecek. Burayı turizme kazandıracağız. Projenin karşında duracağım” dedi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş