”YA BEN ANLATAMADUM YA SEN ANLAMAYİSUN”

ÇAY KUR RİZESPOR’DA GÜNDEM ”YA BEN ANLATAMADUM YA SEN ANLAMAYİSUN” Çay Kur Rizespor’da Süper Lig Gündemi, Mevcut kadro ve Transfer ile geçen haftaki yazımdaki Zaman Akıp gider hiç durmadan adlı yazılarım bir bütün olarak birlikte değerlendirildiğinde ”Ya ben anlatamadum ya sen anlamayisun” sonucuna vakıf oluyoruz, Çay Kur Rizespor başkan ve yönetim kurulu geçen sezon Çay..

Tarih : Okunma : 174 Defa Okundu... Yorum Yap

ÇAY KUR RİZESPOR’DA GÜNDEM
”YA BEN ANLATAMADUM YA SEN ANLAMAYİSUN”

Çay Kur Rizespor’da Süper Lig Gündemi, Mevcut kadro ve Transfer ile geçen haftaki yazımdaki Zaman Akıp gider hiç durmadan adlı yazılarım bir bütün olarak birlikte değerlendirildiğinde ”Ya ben anlatamadum ya sen anlamayisun” sonucuna vakıf oluyoruz,
Çay Kur Rizespor başkan ve yönetim kurulu geçen sezon Çay Kur Rizespor’un başında başarısız bir teknik direktör bulunmasına rağmen maddi ve manevi desteği esirgemeden takımı Trendyol Süper ligine çıkartma başarısını göstermiştir.
Fazla geriye gitmeden 2018/2019 futbol sezonunda ilk yarıyı 12 puanla son sırada tamamlayarak ara transfer döneminde Avaziem, Saadane, Azubiuke, Abarhom, Aatıf Chanechout ve Aminu Umar gibi kaliteli ayakları ara transfer ikinci yarıda 29 puan toplayarak toplam 41 puanla ligi 11. Sırada,
2019/2020 ve 2020/2021 yıllarında aynı stratejiyi uygulayarak sezon sonlarında istedikleri yerlerde ligi bitirmiş olup 2021/2022 sezonunda yine lige başlarken aynı mantıkla nokta transferleri yapmayıp devre arasında her zamanki gibi yapılan transferlerle takıma 3/5 oyuncu alır ligde kalırız düşüncesi ayyuka çıkıp katkı sağlayamamaları nedeni ile takım kümeye düşmüş olup geçen sezon Trendyol 1.Liginde ilk yarıyı 7 bitirmesine rağmen yine aynı taktikle Amilton, Ogün, Halil İbrahim, Oğuz, Avaziem ve Sinan gibi isimleri takıma monte ederek Trendyol Süper ligine adını yazdırmış oldu.
Ligin başlamasına 20 gün kalmış takılmış bir plak gibi yıllarca devam eden senaryo yine değişmemiş gibi gözüküyor.
Senegalli 18 yaşındaki forvet Faye ve 20 yaşındaki Diuf ile Somaspor’dan iki genç oyuncu haricinde kesinleşen bir transfer yok, yani bu yapılan transferler Çay Kur Rizespor’a ne kadar katkı yapacağını ya ben anlatamadum ya sen anlamayisun.
Çay Kur Rizespor’da Transfer yasağının bulunduğuna dair bir bilgi yok ama Süper lige yakışır bir transfer eylemi de göremiyorum.
Her zaman papaz pilav yemez deyiminden yola çıkarak çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüsünde sıçrayamaz ve düşer, iki sezon önce sıçrayamadı takım kümeye düştü, geçen sezon sıçradı takım Trendyol Süper lige çıktı.
Çekirge misaline girmeden bir haftalık süreç içerisinde nokta transfer haberleri görerek Çay Kur Rizespor taraftarına umut ışığı saçılarak Çay Kur Rizespor taraftarlarının keyifle maç izlemeye değil ızrıdap çekmeye giden taraftar olmak istemediklerini sosyal medya hesaplarından görmekteyiz.
Onun için diyorum ki “ya ben anlatamadum ya yönetim sen anlamayisun” sözü yerine geçen sezonlarda uygulanan lige elimizdeki mevcut kadroya oyuncu alındı desinler diye 3-5 takviye yaparak lige başlarız tutarsa devam ederiz, tutmazsa eski projeleri hayata geçiririz mantığını bırakarak lige sıkıntısız girmek için daha önce belirtmiş olduğum gibi bir kaleci, iki sağ bek bir stoper, birer altı ve on numara transfer edilerek “Ben iyi anlatınca sende iyi anladın” şeklindeki dileklerimin Yeşil Mavili renge gönül veren Çay Kur Rizespor taraftarlarını mutlu kılmak dileğimle iyi haftalar diliyorum

Şeref YEREBAKAN Araştırmacı yazar, Spor adamı, Teknik Direktör.
TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş