Va­tan­daş­la­rın Umudu AK Parti’de

Ar­de­şen sa­na­yi si­te­sin­de bir va­tan­daş ta­ra­fın­dan “Allah’ın iz­niy­le 2023’ü ben, 2053’ü oğlum, 2071’i to­ru­num gö­recek” söz­le­riy­le kar­şı­la­nan AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Osman Aşkın Bak, “Sa­vun­ma sa­na­yi­miz­le, fab­ri­ka­la­rı­mız­la, ço­cuk­la­rı­mı­za ve to­run­la­rı­mı­za ye­ni­le­nen, bü­yü­yen ve ge­li­şen Tür­ki­ye’mizi tes­lim ede­ce­ğiz” dedi. Rize’de seçim ça­lış­ma­la­rı­na devam eden Bak, Ar­de­şen’de esnaf ve va­tan­daş­la­rı zi­ya­ret etti. Sa­na­yi si­te­sin­de kar­şı­laş­tı­ğı bir va­tan­daş..

Tarih : Okunma : 47 Defa Okundu... Yorum Yap

Ar­de­şen sa­na­yi si­te­sin­de bir va­tan­daş ta­ra­fın­dan “Allah’ın iz­niy­le 2023’ü ben, 2053’ü oğlum, 2071’i to­ru­num gö­recek” söz­le­riy­le kar­şı­la­nan AK Parti Rize Mil­let­ve­ki­li Osman Aşkın Bak, “Sa­vun­ma sa­na­yi­miz­le, fab­ri­ka­la­rı­mız­la, ço­cuk­la­rı­mı­za ve to­run­la­rı­mı­za ye­ni­le­nen, bü­yü­yen ve ge­li­şen Tür­ki­ye’mizi tes­lim ede­ce­ğiz” dedi.
Rize’de seçim ça­lış­ma­la­rı­na devam eden Bak, Ar­de­şen’de esnaf ve va­tan­daş­la­rı zi­ya­ret etti. Sa­na­yi si­te­sin­de kar­şı­laş­tı­ğı bir va­tan­daş Bak’a, “Yaşım mü­sa­it Allah’ın iz­niy­le 2023’ü ben, 2053’ü oğlum, to­ru­num da 2071’i gö­recek. Bu sa­ye­de ben de gör­müş ola­ca­ğım” dedi.
Ken­di­si­ni kar­şı­la­yan va­tan­da­şa, Bak, “Hep bir­lik­te gece gün­düz de­me­den ça­lı­şa­rak üret­ti­ği­miz tek­no­lo­jiy­le, sa­vun­ma sa­na­yi­miz­le, fab­ri­ka­la­rı­mız­la, ço­cuk­la­rı­mı­za ve to­run­la­rı­mı­za ye­ni­le­nen, bü­yü­yen ve ge­li­şen Tür­ki­ye’mizi tes­lim ede­ce­ğiz” dedi.
TÜRKİYE KENDİ TEK­NO­LOJİSİNİ ÜRETİYOR
Tür­ki­ye’nin artık kendi tek­no­lo­ji­si­ni üret­ti­ği­ni ifade eden Bak, “Üret­ti­ği­miz sa­vun­ma sa­na­yii sis­tem­le­ri­ni tek­no­lo­ji­siy­le bir­lik­te imal edi­yo­ruz. Es­ki­den yılda 10-12 mil­yar dolar sa­vun­ma sa­na­yi­si için yurt­dı­şı­na para ödü­yor­duk, şimdi ise 4 mil­yar do­lar­lık ih­ra­cat ya­pı­yo­ruz. Yap­tı­ğı­mız zırh­lı araç­la­rın hep­si­ni Türk mü­hen­dis­le­ri ta­sar­lı­yor” diye ko­nuş­tu.
Tek­no­lo­ji se­vi­ye­si­nin art­tı­rıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni söy­le­yen Bak, “Tek­no­lo­ji­mi­zi bir üst se­vi­ye­ye çı­kar­ma­lı­yız. Sa­vun­ma sa­na­yi­mi­zi güçlü kı­la­rak, dün­ya­da bir dev ol­ma­mız lazım. Bizim po­tan­si­ye­li­miz var. İnsan­la­rı­mız bunu ba­şa­ra­bi­lir. Mil­le­ti­miz bir araya gel­di­ğin­de, tek yürek ol­du­ğu zaman, va­ta­nı­nı mil­le­ti­ni dü­şün­dü­ğü zaman ya­pa­ma­ya­ca­ğı iş yok­tur. Bun­dan do­la­yı Tür­ki­ye’nin ayağa kalk­ma­sı­nı en­gel­le­mek is­ti­yor­lar” şek­lin­de ko­nuş­tu.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş