Uçaktan geldiler, sahaya çıktılar ve bir asist ve bir gol.

[email protected]   AZMİN VE ÇALIŞMANIN ZAFERİ Uçaktan geldiler, sahaya çıktılar ve bir asist ve bir gol. GÖZLEM NECATİ DİLİ Çaykur Rize spor  uzun süre mağlup olarak sürdürdüğü mücadelesini son dakikada gelen penaltıdan gelen gol ile, önce beraberlik, peşinden gelen galibiyet golü. Stoper ve forvet oyuncularımız dün uçakla geldi., asist ve sonuçlanan bir gol vuruşu kazanılan..

Tarih : Okunma : 116 Defa Okundu... Yorum Yap

[email protected]

 

AZMİN VE ÇALIŞMANIN ZAFERİ

Uçaktan geldiler, sahaya çıktılar ve bir asist ve bir gol.

GÖZLEM NECATİ DİLİ

Çaykur Rize spor  uzun süre mağlup olarak sürdürdüğü mücadelesini son dakikada gelen penaltıdan gelen gol ile, önce beraberlik, peşinden gelen galibiyet golü.
Stoper ve forvet oyuncularımız dün uçakla geldi., asist ve sonuçlanan bir gol vuruşu kazanılan üç puan. Maç gitti, gidiyor derken. Azmin zaferi ve çalışmanın ardından beklenen galibiyet geldi.

Trabzon spor maçında 4 numaralı forma giyen defans oyuncusu ileri çıkarak ayağını tozuyla golünü atmıştı.

Salı günleri yapmış olduğumuz ” Tele Kulis- Sporun dili” programında Yorumcu yılların tecrübesini konuşturan Alaattin Onay sorduğum bir soruda üstüne basarak bu takım deplasmandan puan ve puanlarla dönecek diye söylemde bulunmuştu.

242 gün sonra Rizespor’un teknik patronu İlhan Palut Konya sporu 2-1 mağlup ederek üç puanı cebe indirmeyi başardı. Son beş maçta 10 puan toplayarak yükselişe geçmeye başladı. Çaykur Rizespor oynadığı son üç maçında üç galibiyet alan taraf oldu. Azmin zaferi neticesini, gösterdi. İlhan hoca yerinde oyuncu değişikleriyle, hücum silahlarını sahaya sürerek beklediği galibiyeti yakalayan taraf oldu.

Artık bu takımı <arkamıza yaslanarak rahatlıkla  izlemek zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.

 

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş