TÜRKİYE GROKEROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI 26-30 ARALIK’TA RİZEDE YAPILACAK.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN GÜREŞÇİLERE ASBAŞKAN MAHİR BİBEROĞLUNDAN BAKLAVA ZİYAFETİ. -TÜRKİYE GROKEROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI 26-30 ARALIK’TA RİZEDE YAPILACAK. İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize’de 26-30 Aralık tarihlerinde ilk kez yapılacak Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası için kampa giren güreşçileri Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mahir Biberoğlu ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. 26-30 Aralık 2017 tarihlerinde Rize’de ilk kez Grekoromen stilde Türkiye güreş..

Tarih : Okunma : 25 Defa Okundu... Yorum Yap

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANAN GÜREŞÇİLERE ASBAŞKAN MAHİR BİBEROĞLUNDAN BAKLAVA ZİYAFETİ.

-TÜRKİYE GROKEROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI 26-30 ARALIK’TA RİZEDE YAPILACAK.

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize’de 26-30 Aralık tarihlerinde ilk kez yapılacak Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası için kampa giren güreşçileri Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mahir Biberoğlu ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

26-30 Aralık 2017 tarihlerinde Rize’de ilk kez Grekoromen stilde Türkiye güreş şampiyonası yapılacak. Rize-Salarha Eğitim Kamp Merkezinde 20 günlük bir süre için kampa giren sporcular çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Salarha’da bulunan kamp merkezinde güreşçileri ziyaret ederek başarılar dileyen Türkiye Güreş Federasyonu Asbaşkanı Mahir Biberoğlu çalışmalar hakkında yaptığı kısa açıklamasında şunları söyledi’ ’Rize de ilk kez bir Türkiye Grekoromen Güreş şampiyonası yapılacak.26-30 Aralık günlerinde güreş sever herkesi Rize Yenişehir Kapalı spor salonunda yapılacak şampiyonayı izlemeye çağırıyorum. Bu kampta Çaykurspor, Gürcistan Milli Takımı ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM)nin 40 güreşçisi bulunuyor. Moral olsun diye bizde Baklava ikramında bulunduk. Bu şampiyonada Çaykurspor ve ferdi olarak en iyi sonucu almak istiyoruz. Kamp süresince destek ve yardımlarını hiç esirgemeyen Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İmdat Sütlüoğlu ile Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e teşekkür ediyorum. Sporcularımızın çalışmalarında verdikleri desteklerle her zaman bize yardımcı oluyorlar’dedi.

40 sporcunun bulunduğu kampta güreş hocaları Milli takım antrenörleri Rüstem Koyuncu,Ahmet Kopuz,Hakan Çelik,Fahri Güzel,Ali Oğuz Güzel,Giorgi Gvenetadze ve Ucha Shavadze bulunuyor.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş