-TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONUNUN(TGF)9.GENEL KURULU 14 EKİM 2018 PAZAR GÜNÜ BAŞKENT’TE YAPILACAK

-TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONUNUN(TGF)9.GENEL KURULU 14 EKİM 2018 PAZAR GÜNÜ BAŞKENT’TE YAPILACAK -MEVCUT BAŞKAN OLAN ESKİŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI YILMAZ KARACA YENİDEN ADAY OLURKEN RAKİBİ VEKİLİ OLAN ALANYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI MEHMET ALİ DİM. -BU KONGREDE KİLİT İSİM OLARAK RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI FAİK BAKOĞLU, A.TALİP SAKLI, İSMET KÖSOĞLU VE ÖMER YILMAZ BÜYÜK ROL ALACAKLAR. -TGF’YE..

Tarih : Okunma : 26 Defa Okundu... Yorum Yap

-TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONUNUN(TGF)9.GENEL KURULU 14 EKİM 2018 PAZAR GÜNÜ BAŞKENT’TE YAPILACAK

-MEVCUT BAŞKAN OLAN ESKİŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI YILMAZ KARACA YENİDEN ADAY OLURKEN RAKİBİ VEKİLİ OLAN ALANYA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI MEHMET ALİ DİM.

-BU KONGREDE KİLİT İSİM OLARAK RİZE GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI FAİK BAKOĞLU, A.TALİP SAKLI, İSMET KÖSOĞLU VE ÖMER YILMAZ BÜYÜK ROL ALACAKLAR.

-TGF’YE TOPLAM 60 İLİN GAZETECİLER CEMİYETİ İLE BİRLİKTE 5 BİN ÜYESİ BULUNUYOR.

İsmet KÖSOĞLU

Kısa adı TGF olan ve 1998 yılında Başkentte binbir zorluk ve engellemelere rağmen kurulan Türkiye Gazeteciler Federasyonunun 9.Olağan Genel Kurulu 14 Ekim 2018 Pazar günü Başkente Altınel Otelde yapılacak.

20 yıldır aktif faaliyetlerde bulunan söz konusu TGF ‘na toplam60 ilin Gazeteciler Dernek ve Cemiyetleri üye bulunuyor. Söz konusu bu Cemiyet ve Derneklerin Beşbin aktif Gazeteci üyesi bulunuyor.

Söz konusu bu kongreye mevcut Başkan olan Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca yeniden aday olurken, Karaca’nın Vekili Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim’de rakibi oldu.

Toplam 210 delegesi bulunan TGF’nin bu kongresinde Rize’yi Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu, Yeni Çayeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi A.Talip Saklı, Zümrüt Rize Gazetesi Başyazarı İsmet Kösoğlu ve Muhabiri Ömer Yılmaz temsil edecek. Rize delegelerinin bu kongrede kilit isim olmaları bekleniyor.

Bilindiği gibi Rize Gazeteciler Derneği Başkanı ve Zümrüt Rize Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu kutucusu olduğu bu federasyonda uzun yıllar Genel Başkan Yardımcılığı, en son olarak ta Denetleme Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonunun ilk Genel Başkanlığını İzmir’in merhum Başkanı İsmail Sivri, Ankara’nın mevcut Başkanı Nazmi Bilgin, eski İzmir Başkanı ve şu an CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’den sonra bu görevi üstlenen isimde Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca üstlendi.

Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında 57 kez Başkanlar Konsey Toplantısı gerçekleştiren TGF’nin 9.kongresi için adaylar tarafından çok yoğun kulis çalışmalarının yapıldığı ve üyelerin aktif görev almak için yoğun bir yarış içinde oldukları öğrenildi.

Mevcut Genel Başkan Yılmaz Karaca 20.9.2015 tarihinden itibaren Genel Başkanlık görevini yürütüyor

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş