RİZEDE YAPILAMAYAN SEYİR TEPESİ ŞEMDİNLİ’DE HİZMETTE

RİZEDE YAPILAMAYAN SEYİR TEPESİ ŞEMDİNLİ’DE HİZMETTE TERÖR DEĞİL TURİZM KAZANDI İSMET KÖSOĞLU Doğal manzara seyretmek için Rize’de birçok bölgede yapılabilir seyir tepeleri yapılamazken Hakkâri-Şemdinli ilçesinde hizmete girerek turizme kazandırıldı. Yıllar önce Rize’de Kaymakam olarak görev yapan Vali İdris Akbıyık halka dönük çalışmalarını Hakkâri’de devam ettiriyor. Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Şemdinli Belediyesi..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

RİZEDE YAPILAMAYAN SEYİR TEPESİ ŞEMDİNLİ’DE HİZMETTE

TERÖR DEĞİL TURİZM KAZANDI

İSMET KÖSOĞLU

Doğal manzara seyretmek için Rize’de birçok bölgede yapılabilir seyir tepeleri yapılamazken Hakkâri-Şemdinli ilçesinde hizmete girerek turizme kazandırıldı.

Yıllar önce Rize’de Kaymakam olarak görev yapan Vali İdris Akbıyık halka dönük çalışmalarını Hakkâri’de devam ettiriyor. Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Şemdinli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve vatandaşların eşsiz doğa manzarası karşısında güzel vakit geçirdiği Şemdinli Seyir Tepesini ziyaret etti. Hakkâri’nin terör ile değil Turizm ile anılacak bir şehir olduğunu söyleyen Vali Akbıyık ’bölgede bölücü teröre ağır darbeler indirilmiştir. Terör yerini Turizme bıraktı. İnsanımız huzura layıktır. Bölücü hainler Hakkâri’de barınamayacak kadar ağır darbelerle mücadele içindeyiz. Her yerde huzur var. Turizm konusunda dağ turizmi kayak için kış turizminde önemli aşamalar kaydettik. Dağlarda terör değil turizm var. Belediyemizin önemli katkısıyla yapılan bu seyir tepesi tanıtım ve dinlenme bakımından güzel bir hizmet olmuştur’ ’dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş