Rize Valisi Ersin Yazıcı Kalkandere ilçesini ziyaret etti.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize yolbaşı Kalkandere karayolunda Yapılan çalışmaları yatırımların incelenmesi ve değerlendirilmesi kapsamında Kalkandere ilçesini ziyaret etti. Vali’yi ilçede Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım Kalkandere Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız Rize il Genel Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ve vatandaşlar karşıladı  şehir merkezinde tur atarak vatandaşlarla sohbet edip, hal hatırlarını sorarak..

Tarih : Okunma : 14 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize yolbaşı Kalkandere karayolunda Yapılan çalışmaları yatırımların incelenmesi ve değerlendirilmesi kapsamında Kalkandere ilçesini ziyaret etti.

Vali’yi ilçede Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım Kalkandere Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız Rize il Genel Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ve vatandaşlar karşıladı 

şehir merkezinde tur atarak vatandaşlarla sohbet edip, hal hatırlarını sorarak onların dertlerini dinledi. Bir çay ocağında oturarak halkla birlikte çay içti

Kalkandereli  validen ilçemizde lise binamız yok acilen bir liseye ihtiyacımız var serzenişte bulunmalarına. Vali Yazıcı Kalkandere için lise binası yeri  bakıyoruz eğer uygun bir yer bulabilirsek lise binamızı Kalkandere ye kazandıracağız dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş