RİZE SPOR İYİ YOLDA

NECATİ DİLİ-GÖZLEM Çaykur Rizespor sezonun ikinci haftasında bir puanı cebine koydu. Her iki takımda hareketli bir tempoda oynadı. Çaykur Rizespor’un evinde oynadığı müsabakada ne yazık ki beklenen bir taraftar yoğunluğu yoktu. Stadyuma gelmeden bir hareketlilik göze çarpıyordu. Stadyuma yaklaştıkça her taraf araç yoğunluğu göze çarpıyordu yaklaşık bir buçuk saat önce geldim aracı park edecek bir..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

NECATİ DİLİ-GÖZLEM

Çaykur Rizespor sezonun ikinci haftasında bir puanı cebine koydu.

Her iki takımda hareketli bir tempoda oynadı. Çaykur Rizespor’un evinde oynadığı müsabakada ne yazık ki beklenen bir taraftar yoğunluğu yoktu. Stadyuma gelmeden bir hareketlilik göze çarpıyordu. Stadyuma yaklaştıkça her taraf araç yoğunluğu göze çarpıyordu yaklaşık bir buçuk saat önce geldim aracı park edecek bir yer buldu.

İçimden bayağı bir kalabalık topluluk vardır diye düşündüm ama maalesef.

Hiç olmazsa sezonun ilk maçı oynanıyor takımı çıplak gözle bir görmek gerekirdi diye düşünüyorum.

Her iki takıma gol veya golleri düşünüyordu. Ama beklenen son vuruşlar bir türlü gelmedi. Ataklar vardı. Hücum oyunu ağırlıktaydı. İlk yarıda beklenen son vuruşlar gelmedi.

Çaykur Rizespor 63. Dakikada en önemli ataktan yararlanamadı belki de bu atakta oyunun seyri değişebilirdi.  Rizespor’un üst üste gelişen atağında 63. Dakikada seyircilerde hop oturup nhop kalkıyordu. Alanya sporun kalecisi Mahmut kalesinde âdete devleşerek geçit vermedi.

Rize kalecisi Gökhan o da kendisine düşen görevde başarılıydı.

Rizespor Adana deplasmanından sonra kendi sahasında oyun olarak göze çarpıyordu. Buna da şöyle demek geliyor içimde ÇAYKUR RİZESPOR İYİ YOLDA diyebiliriz.

NOT: Çaykur Rizespor müsabakasını 3331 kişi izledi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş