Rize SGK Yeni Hizmet Binası İle 2023 Vizyonuna Hazır

Rize SGK Yeni Hizmet Binası İle 2023 Vizyonuna Hazır 2014 Yılının son aylarında Gayrı resmi olarak hizmete açılan modern SGK il binasının genel bir değerlendirmesini Rize SGK İl Müdürü Yusuf Baltacı Rizevizyon’a değerlendirdi 2006 yılında başlayan sosyal güvenlik reformu kapsamında gerek mevzuat gerekse kurumsallaşma alanında pek çok şey yapıldı. Bu bağlamda, Rize SGK İl Müdürlüğü’nün..

Tarih : Okunma : 12 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize SGK Yeni Hizmet Binası İle 2023 Vizyonuna Hazır

2014 Yılının son aylarında Gayrı resmi olarak hizmete açılan modern SGK il binasının genel bir değerlendirmesini Rize SGK İl Müdürü Yusuf Baltacı Rizevizyon’a değerlendirdi

2006 yılında başlayan sosyal güvenlik reformu kapsamında gerek mevzuat gerekse kurumsallaşma alanında pek çok şey yapıldı.

Bu bağlamda, Rize SGK İl Müdürlüğü’nün hizmet için yetersiz kalan eski binasının yerine, Kurumun yeni yapılanmasına cevap verebilecek yeni ve modern hizmet binası hizmete açıldı. Binanın resmi açılışının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor.

2023 vizyonuna Rize’yi taşıyacak Müdürlük Binası’nda sosyal güvenlik kapsamında olan tüm vatandaşlarımıza hizmet sunulması, bürokratik engellerin en aza indirilmesi hedeflenmektedir.

Yusuf Baltacı yaptığı açıklamada : 2013 yılında yapımına başlanan hizmet binası 03.10.2014 tarihinde gayrı resmi olarak hizmete girdi. Binanın yapımında emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm yerel ve ulusal siyasetçilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayrıca, binamızın çevre düzenlemesini hassasiyetle yapan Rize Belediyesine ve çalışanların da teşekkürlerimizi sunarız. Rize Vizyon İnternet Haber sitesine ve imtiyaz sahibi Osman Köseoğlu’na da, bölgemize yaptığı sosyal kültürel katkı ve hizmetlere gösterdiği hassasiyet için de teşekkür ederiz diyerek sözlerini tamamladı.

Haber:Foto: Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş