Rize Öz Gıda İş Sendikasından Kahraman Şoföre Geçmiş Olsun Ziyareti

Rize Öz Gıda İş Sendikasından Kahraman Şoföre Geçmiş Olsun Ziyareti Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Bölge Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fenerbahçe kafilesini Sürmene’de Mutlak bir katliamdan kurtaran kahraman şoför Ufuk Kıranı evinde ziyaret etti. Geçen Hafta Sürmene’de Fenerbahçe kafilesine karşı gerçekleştirilen ve Türkiye’de büyük infial yaratan saldırıda büyük bir kahramanlık örneği göstererek büyük..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Öz Gıda İş Sendikasından Kahraman Şoföre Geçmiş Olsun Ziyareti

Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Bölge Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fenerbahçe kafilesini Sürmene’de Mutlak bir katliamdan kurtaran kahraman şoför Ufuk Kıranı evinde ziyaret etti.

Geçen Hafta Sürmene’de Fenerbahçe kafilesine karşı gerçekleştirilen ve Türkiye’de büyük infial yaratan saldırıda büyük bir kahramanlık örneği göstererek büyük bir katliamı önleyen kahraman Ufuk kıranın evinde ziyaretler devam ediyor.

Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Bölge başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu ,Yönetim Kurulu üyesi Kazım Öksüz ve Sekreter Mehmet Ali Ertan, saldırıya uğrayan Şoför Ufuk Kıranı Evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Saldırı nedeniyle oldukça üzgün olduğunu ifade eden Başkan Hançeroğlu, Seçim öncesi Türkiye’de kaos çıkarmak için karanlık güçlerin bir oyunu olduğunu ifade ederek,saldırı anında Ufuk Kıranın büyük bir cesaret örneği göstererek Türkiye’yi büyük bir kaostan kurtardığını söyledi.

HABER:Osman KÖSEOĞLU

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş