Rize Amatör Kulüpleri Sezon Öncesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

Rize Amatör Kulüpleri Sezon Öncesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.   2014-2015 sezonu Rize İli Amatör kulüpleri sezon öncesi Rize TÜFAD toplantı salonunda kulüplerin temsilcileri ile bir araya gelerek  ilk toplantısını gerçekleştirdiler.   Rize TÜFAD salonunda Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak,Rize TÜFAD ve futbol İl temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu,futbol  İl temsilci yardımcısı Cafer Kuru,Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Amatör Kulüpleri Sezon Öncesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

 

2014-2015 sezonu Rize İli Amatör kulüpleri sezon öncesi Rize TÜFAD toplantı salonunda kulüplerin temsilcileri ile bir araya gelerek  ilk toplantısını gerçekleştirdiler.

 

Rize TÜFAD salonunda Rize ASKF Başkanı Gafur Bayrak,Rize TÜFAD ve futbol İl temsilcisi Bilal Karafazlıoğlu,futbol  İl temsilci yardımcısı Cafer Kuru,Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu kulüp idarecileri ve Antrenörlerin katılımı ile sezon öncesi ilk değerlendirme toplantısını özel gerçekleştirdi.

 

Toplantıda lige katılım  evrakları Amatör kulüp temsilcilerine dağıtımı yapıldı.

 

2014-2015 sezonu  U17-U15 ligleri ile Ağustos sonu itibarıyla başlayacaktır.

 

Rize ASKF ve TÜFAD Başkanları yaptıkları açıklamada: yeni sezon öncesi  tüm kulüplerin dosça  centilmence mücadele edip , birlik ve beraberlik içinde sezonu bitirmeleri en büyük temennimiz şeklinde sözlerini tamamladılar.

 

HABER:FOTO.OSMAN KÖSEOĞLU

Rizevizyon

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş