Rize Ak Parti Adaylarından Öz Gıda İş Sendikasında Teşekkür Ziyareti

Rize Ak Parti Adaylarından Öz Gıda İş Sendikasında Teşekkür Ziyareti Ak Parti Rize Millet Vekillileri Hayatı Yazcı ,Hasan Karal,Vekil adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Rize Öz Gıda İş Sendikası Bölge Başkanlığını Ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. Ak Parti Rize Millet Vekili Adayları ve Rize Millet Vekili eski Bakan Hayatı Yazıcı bu akşam ,Rize Öz..

Tarih : Okunma : 11 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Ak Parti Adaylarından Öz Gıda İş Sendikasında Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Rize Millet Vekillileri Hayatı Yazcı ,Hasan Karal,Vekil adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Rize Öz Gıda İş Sendikası Bölge Başkanlığını Ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

Ak Parti Rize Millet Vekili Adayları ve Rize Millet Vekili eski Bakan Hayatı Yazıcı bu akşam ,Rize Öz Gıda İş Sendikası Bölge Başkanlığını ziyaret ederek , yaklaşan seçimler vesilesiyle Ak Partinin 12 yılda Türkiye ve Rize’de Gerçekleştirdikleri projelerden örnekler vererek 7 Haziranda yapılacak seçimlerin öneminden bahsettiler.

Hayatı Yazıcı: Dün Rize’de ilk kez Tayyip Erdoğansız Başbakan Davut oğluyla bir miting gerçekleştirdik.Alnımızın akıyla bu tarihi mitingi başarıyla tamamladık ve Rize emanetine evladına sahip çıktı.Mitinge katılan herkese teşekkür ediyoruz şunu hemen belirtelim ki ,Bu mitingde bize en büyük desteği sağlayan Öz Gıda İş Sendikasına Üye İşçi arkadaşlarımıza sizin vasıtanızla çok teşekkür ediyorum onlara minnettarız .

Rize Millet vekili hasan Karal ise: Dün gerçekleştirdiğimiz miting sadece bizim açımızdan değil , Türkiye’nin hatta dünyanın gözünün çevrildiği bir mitingdi.Türkiye’den bir çok ajans, ulusal basın Mitingi yerinde izlemek için buradaydı.Rize halkı Cumhuriyet meydanını hınca hınç doldurarak kendine yakışanı yaparak bir çok kişiye mesaj vermiştir.

Rize’den belki 3 Millet vekili dayımız var ama,biz abimiz Eski Bakanımız Sn Hayatı Yazıcı ve Sn Nusret Bayraktarla birlikte aslında 5 vekiliz.Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın yanında ve milletin yararına çalışmalarımız durmadan devam edecektir diyerek sözleri tamamladı.

Diğer iki Vekil adayı,Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak ‘ta Kendilerinin kısa öz geçmişlerini anlattıktan sonra 7 Haziranda yapılacak seçimlerde destek ve yapılacak çalışmalardan bahsettiler.

Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu ve Başkan yardımcısı Sultan Murat Karadağ,Öz gıda İş Sendikasının yaptığı çalışmalardan bahsederek Yakında yapılacak Toplu İş sözleşmesi nedeniyle kendilerinden destek istediler.

Sultan Murat Karadağ Başbakana ilettikleri : Çay kur’daki işçilerin sorun ve taleplerini içeren dosyalardan vekil adaylarına ve Hayatı yazıcıya vererek destek talebinde bulundular.

Öz Gıda İş Sendikasına Gerçekleştirilen Ziyarette vekil adaylarının haricinde Hizmet İş Sendikası Rize Şube Başkanı Mehmet Alaca ve Öz Gıda İş Sendikasına üye işçiler iştirak etti.

HABER:OSMAN KÖSEOĞLU_MG_4802

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş