Kılıçdaroğlu: Kazanan 16 Milyon İstanbullu Oldu

Ankara (CUHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan 16 milyon İstanbullu oldu” dedi. Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almasının ardından Twitter hesabından yazdığı mesajda, “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan 16 milyon İstanbullu oldu. Söz verdiği gibi; bundan sonra bütün..

Tarih : Okunma : 16 Defa Okundu... Yorum Yap

Ankara (CUHA) – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan 16 milyon İstanbullu oldu” dedi.

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almasının ardından Twitter hesabından yazdığı mesajda, “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile kazanan 16 milyon İstanbullu oldu. Söz verdiği gibi; bundan sonra bütün İstanbul’u kucaklayan bir belediye başkanı olacak, bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Teşekkürler İstanbul!” ifadelerini kullandı.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş