İL BAŞKANI DENİZ”TÜRK POLİSİ KİMSENİN ŞAMAR OĞLANI DEĞİLDİR”

CHP RİZE İL BAŞKANI SALTUK DENİZ, İÇİŞLERİ BAKANI VE RİZE VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA TALEP EDİYOR. İL BAŞKANI DENİZ”TÜRK POLİSİ KİMSENİN ŞAMAR OĞLANI DEĞİLDİR” İSMET KÖSOĞLU CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ve Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş’tan, Rize mitingi öncesinde yaşanan bir olayla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmalarını beklediğini..

Tarih : Okunma : 62 Defa Okundu... Yorum Yap

CHP RİZE İL BAŞKANI SALTUK DENİZ, İÇİŞLERİ BAKANI VE RİZE VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA TALEP EDİYOR.

İL BAŞKANI DENİZ”TÜRK POLİSİ KİMSENİN ŞAMAR OĞLANI DEĞİLDİR”

İSMET KÖSOĞLU

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya ve Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş’tan, Rize mitingi öncesinde yaşanan bir olayla ilgili olarak resmi bir açıklama yapmalarını beklediğini duyurdu. İl Başkanı Saltuk Deniz, polis teşkilatının zor şartlar altında görev yaptığını ve siyasilerin polislere saygı göstermesi gerektiğini vurguladı.

“POLİSE SAYGI GÖSTERİLMELİ”

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz yaptığı açıklamada “Görevinin başında olan polislerimize karşı yapılan her türlü haksız ve saygısız tutum kabul edilemez. Türk Polisi, zorlu meslek koşulları altında fedakârca hizmet vermektedir ve siyasilerin yapması gereken tek şey onlara teşekkür etmektir” dedi.

AKP RİZE İL BAŞKANI’NDAN POLİSE SKANDAL SÖZLER

AKP Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın cumartesi günü yapılan miting öncesi polis memurlarına yönelik iddia edilen sözleri üzerine Deniz “Söz konusu iddialar, polisimize karşı yapılan saygısızlığın ne boyutta olduğunu göstermektedir. Görevini yapan polisimizi azarlayan ve aşağılayan her kim olursa olsun, derhal gereken açıklamanın yapılmasını ve adil bir tutum sergilenmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

: https://www.haberimrize.com/il-baskani-deniz…-oglani-degildir/

“RİZE’NİN GERÇEKLERİ VE 31 MART SEÇİMLERİ”

Başkan Saltuk Deniz, Cumhur İttifakının Rize mitinginde ortaya çıkan gerçekleri de dile getirerek “Burası Rize, gerçekler bom boş alanlarda yatıyor. Televizyonlarda gösterilen sahnelere inanmayın. Halkımız, 31 Mart seçimlerinde sandıkta gereken cevabı verecektir. Boş tencere, tarihte her zaman iktidarı düşürmüştür” dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş