KAYMAKAM HALKA DOKUNUYOR

KAYMAKAM HALKA DOKUNUYOR -İKİZDERE KAYMAKAMI TARIK BUĞRA SEYHAN ÇALIŞMASI YANINDA HALKA YAKLAŞIM VE DOKUNUŞU İLE SEVİLİYOR İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan göreve başladığı kısa sürede halkla kurduğu diyalog ve gösterdiği ilgi ile sevilmeye başlandı. İlçeyi tanımak için sık sık köy gezilerini sürdüren Kaymakam vatandaşla kurduğu diyalogla halkın gözünde devlet adamı böyle olmalı izlenimini..

Tarih : Okunma : 92 Defa Okundu... Yorum Yap

KAYMAKAM HALKA DOKUNUYOR

-İKİZDERE KAYMAKAMI TARIK BUĞRA SEYHAN ÇALIŞMASI YANINDA HALKA YAKLAŞIM VE DOKUNUŞU İLE SEVİLİYOR

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-İkizdere Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan göreve başladığı kısa sürede halkla kurduğu diyalog ve gösterdiği ilgi ile sevilmeye başlandı.

İlçeyi tanımak için sık sık köy gezilerini sürdüren Kaymakam vatandaşla kurduğu diyalogla halkın gözünde devlet adamı böyle olmalı izlenimini veriyor. Gittiği her köyde çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan ve işleri yakından takip eden Muhtar ve vatandaşların isteklerini dinleyen Kaymakam Tarık Buğra Seyhan’ın vatandaşlarla sıcak diyaloğu dikkatlerden kaçmıyor. Çıktığı köy gezilerinde Bayırköy, Çamçavuş ‘da köylülerle bir araya gelip sorunları ve talepleri dinleyip her zaman köylülerimizin sorunlarıyla ve talepleriyle ilgilenmeye devam edeceğiz dedi.

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş