Katılan delegeler Genel başkan Hüseyin dogan ile yeniden devam kararı aldılar.

Katılan delegeler Genel başkan Hüseyin dogan ile yeniden devam kararı aldılar. İkinci kez katıldığımız Türkiye futbol Saha Komiserleri Dernegi Genel kurulunda hazıl olduk. . Her iki genel kurulda görkemli şekilde oldu. İki secimdede Rize delegesi olarak hazır bulunduk. Katılan delegeler Genel başkan Hüseyin dogan ile yeniden devam kararı aldılar. Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel..

Tarih : Okunma : 145 Defa Okundu... Yorum Yap

Katılan delegeler Genel başkan Hüseyin dogan ile yeniden devam kararı aldılar.

İkinci kez katıldığımız Türkiye futbol Saha Komiserleri Dernegi Genel kurulunda hazıl olduk. . Her iki genel kurulda görkemli şekilde oldu. İki secimdede Rize delegesi olarak hazır bulunduk.
Katılan delegeler Genel başkan Hüseyin dogan ile yeniden devam kararı aldılar.
Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığının (TFSKD) 09.02.2019 tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Ankara Gençlik Parkı Kültür Merkezinde yapıldı.
Genel kurula Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunu (TASKK) Genel Sekreter Abdullah Albunar, Eski Klasman Hakemi ve J. Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Ankara Askf Genel Başkanı Murat Kandazoğlu katıldı.
Türkiye genelinde 60 şubesi bulunan Derneğin Tüzük Değişikliği ve Seçim gündemli Genel Kurulunda İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Bolu illerinin yönetim kuruluna girmesiyle Türkiye’yi kucaklayan Hüseyin Doğan ve yeni Yönetim Kurulu 2021 yılına kadar Genel kurulun oybirliği kararıya seçilmişlerdir.
Neşe ortamında gittik, neşe ortamında döndük Yolculugumuz İyi gecerken Bu arada Trabzon Saha komiserleri dernek başkanı Turgay Kurt, Genel Merkez As Başkanı Mehmet Ali Bıyıklı ve bizimle birlikte yolculuk eden bütün arkadaşlara teşekkürlerimizi sunarız.  NECATİ DİLİ

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş