KARLA MÜCADELEDE TÜM İMKANLARIMIZ SEFERBER EDİLMİŞTİR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP; KARLA MÜCADELEDE TÜM İMKANLARIMIZ SEFERBER EDİLMİŞTİR Başkan Prof. Dr. KASAP; “Karla Mücadele çalışmalarımıza 100’e Yakın Ekibimizle Cadde, Sokak ve mahallelerimizde Çalışmalarımız Devam etmektedir.” dedi. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; “Rize’de 24 saat aralıksız yağan yoğun kar nedeniyle, başta şehir merkezimizdeki cadde, sokak ve mahallelerimizde yaşanan kısa..

Tarih : Okunma : 15 Defa Okundu... Yorum Yap

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP;

KARLA MÜCADELEDE TÜM İMKANLARIMIZ SEFERBER EDİLMİŞTİR

Başkan Prof. Dr. KASAP; “Karla Mücadele çalışmalarımıza 100’e Yakın Ekibimizle Cadde, Sokak ve mahallelerimizde Çalışmalarımız Devam etmektedir.” dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; “Rize’de 24 saat aralıksız yağan yoğun kar nedeniyle, başta şehir merkezimizdeki cadde, sokak ve mahallelerimizde yaşanan kısa süreli ulaşım ve hizmetlerimizi yürütme olumsuzluklarına karşı, Valiliğimiz, belediyemiz, karayollarımız, özel idaremiz ve diğer afat ekiplerimizle iş birliği içerisinde, sabırlı, planlı, programlı ve sağduyulu çalışmalarımız sonucunda çok şükür bugün şehrimizin her noktasına başat ulaşım ve belediyemizin diğer hizmetleri sağlıklı bir şekilde götürülmeye devam etmektedir. Zaman zaman meydana gelen elektrik kesintileri herkesçe malumdur bizden kaynaklanmamaktadır. Bir günde nerdeyse şehri merkezimizde 50 cm. ve iç kesimlerde 1 metreyi aşan kar yağışı sonucunda sularımızda hiç bir kesinti meydana gelmemiştir. Şehrimizde yaşayan ve anı gelişen kar yağışı neticesinde vatandaşlarımızı ve bizleri üzecek önemli bir can ve mal kaybının meydan gelmemesine şükrediyoruz. Bütün yurt genelinde aniden yağan yoğun kar yağışında bir çok illerimizdeki kar kalınlığının üzerinde kar ilimizde yağmıştır. kendim kar yağışı boyunca bir çok cadde, sokak ve mahallelerimizde esnaf ve halkımızla birlikte oldum. Çalışmalarımda karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunduk. Vatandaşlarımızın çalışmalarımızda memnuniyetlerinden bizlerde memnunluk duyarak, çalımlarımızı gece, gündüz demeden sürdürüyoruz. Mevcut makine parkımızda var olan ihtiyaçlarımızın yeniden değerlendirme tespitini yaptık. Şu gerçeği gördük, Rize’mizin kış mevsiminde çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak bir makine parkımız mevcut, fakat olağan üstü gelişen afetler karşısında daha hızlı ve daha güçlü çalışmalar yapmak için mevcut araç ve gereçlerimizin yetersiz olduğunu gördük. Bunun için elimizde olan makinelerimin 2-3 katı kadar makineyi dışarıdan kiralayarak temin ettik. Cadde ve sokaklarımızı, mahallelerimizi tam anlamıyla ulaşıma ve her yönüyle hizmet veremeye başlayana kadar kar temizleme çalışmalarımıza yüze yakın ekibimizle aralıksız devam etmekteyiz.”dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İlk yorumu siz yazın

betnis giriş
betnis
yakabet giriş